Zadní pružiny
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Zadní pružiny
Mám dotaz, neměnil jste někdo zadní pružiny na Nubiře vagon? Zdá se mi, že ta moje moc sedí na zadku i při tom, když je prázdná. Když ji plně obsadím tak drhnu výfukem na každém ostřejším nájezdu k silnici apod. Při pohledu na ostatní nubiry se mi jeví, že nubira s tím má problém obecně. Buďto bych chtěl trochu tvrdší pružiny (ale aby nebylo zas jako žebřiňák) poraďte výrobce a druh anebo uvažuju o druhé variantě podložit ty staré. Díky za každou radu.
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
mozna ze by ti pomohly podlozky pod pera ktere se pouzivaji pri tahani karavanu ( relativne snadna montaz). Ale myslim ze pokud ti pero nepraskne tak vydrzi dost dlouho. U Nexii a Esper je to jine maji jinou konstrukci zadni napravy prevzatou z Opla, maji tzv. soudkove pruziny ktere rady praskaji pokud se pretezuji.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Podložky pod pružiny
Kde se dají sehnat a jaká je montáž těch podložek pod pera ktere se pouzivaji pri tahani karavanu.
Nafotim a dodamTomáš píše:A nešly by tam z Nexie ?? - Mrkni na téma Milošův bazárek ( nabízí ty gumový podložky, ale průměry nevím )
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja at hledam jak hledam nemuzu je najit. Ale videl jsem je na vlastni oci. Jsou to dva pulkruhy s osazenim spojene v pantu a na druhe strane se stahujou imbusem. Nandavaji se na aute, ze se stahovakama stlacej pera nanda se to pres tlumic, utahne, povolej pera a je to.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG