Nevíte jak narovnat dveře ?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

glady

Příspěvek od glady »

Tomáš píše:Nechápu , nerozumím......

Mě taky nejde auto NSTARTOIVAT a ještě nikdy se mi nepovedlo PORSŤE VYĎELAT klíče........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mno dobrá , to je tím že nejsi z vesnice a totální manuální moula jako já :-)
Reklama

glady

Příspěvek od glady »

Brainman píše:
Tomáš píše:Nechápu , nerozumím......

Mě taky nejde auto NSTARTOIVAT a ještě nikdy se mi nepovedlo PORSŤE VYĎELAT klíče........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nech ho, at si mysli ze do nej rejpu jen ja. :lol:
Vtipálku ! :twisted:
glady

Příspěvek od glady »

Brainman píše:
glady píše:
Tomáš píše:Teda Glady, ty kecáš ! Jinde píšeš , že jsi to auto strkal , tady jsi ho blbě zabrzdil , ať je to jak chce , dveře jsou našrot , co ? To nas.... . Fakt ti to nepřeju , ale znáš to , za blbost se platí ....
Abych to uvedl na pravou míru, tak za prvý, to auto jsem měl zaparkovaný před domem, chtěl jsem ho nstartoivat ale nic, se nedělo, tak jsem porstě vydělal klíče, ale zapoměl jsem to pořádně zabrzdit, tím ty dvěře, a ptomo mě šel pomoc kámoš to roztlačit, už jste v obraze ?
a ja se zase ptal proc jste roztlacovali auto bez klicku v zapalovani, nota bene ze u Nubiry musis klicek zamacknou, otocit, zamknout volant a pak teprve vyndat. Nejde jen ho vyndat ;)
Já říkal že jsem měl klíček vytaženej když mě ot uatí ujelo, a bohužel jsem si s ním i otočil, ale to by bylo stejně jedno...
glady

Re: Nevíte jak narovnat dveře ?

Příspěvek od glady »

Lidičky měl bych velký problém, auto jsem měl a ještě do zítra budu mít v servsiu, potřeboval bych se vís zeptat nevíte kde by se daly sehnat přítlačné klapky ? já mám v háji v nich ložiska, jedno jsme sehnal ale ot druhé jak přitlačuje , myslmí že alternátor klilmatizaci a tak mám v háji....
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Klapky sezenes v Leteckych opravnach, ja osobne bych je take potreboval ale nechce se mi vrtat do karoserie. Potrebuju je kvuli snizeni maximalni rychlosti, protoze vozim svoje deti a manzelku, a jezdim jako prase
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no to se neda prehlidnout.ja sice pisu strasne ale tohle je teda sila.ale at kazdej pise jak chce.jinak dvere jdou narovnat jestli jdou jen spatne dovrit.jen je treba vic sily nez na skodovku.a ta prace co chce glady je jen v materialu za 10-12 tis.a plus prace tak 2-3 tis.a to sem udajne z levneho kraje.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

No moc ne kdyz prodavas orouru za sedum tisic, ja ji muzu mit za darmo, za rohem nam stoji leseni, uz jsem meril i prumer ten souhlasi, a podlazky si dam misto koberecku, gdyz uz tam lezely, no neeee.

Zdravi vas Libuuna :lol:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak abys byl klidnej zitra se pokusim zjistit nasi cenu.ty originale.
Simson s 51
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Brainman píše:Klapky sezenes v Leteckych opravnach, ja osobne bych je take potreboval ale nechce se mi vrtat do karoserie. Potrebuju je kvuli snizeni maximalni rychlosti, protoze vozim svoje deti a manzelku, a jezdim jako prase

Teda to je fakt bomba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jenom nevím , kde mají ty kladky , teda vlastně klapky , ložiska .
A co ty šlapky co máš pod tím kulatým vevnitř , Glady, ty ti jdou šlapat ? :lol: :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
glady

Příspěvek od glady »

Tomáš píše:
Brainman píše:Klapky sezenes v Leteckych opravnach, ja osobne bych je take potreboval ale nechce se mi vrtat do karoserie. Potrebuju je kvuli snizeni maximalni rychlosti, protoze vozim svoje deti a manzelku, a jezdim jako prase

Teda to je fakt bomba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jenom nevím , kde mají ty kladky , teda vlastně klapky , ložiska .
A co ty šlapky co máš pod tím kulatým vevnitř , Glady, ty ti jdou šlapat ? :lol: :lol: :lol: :lol:
jo kupodivu jdou. jen mi přijde že brzda, že se na ní musí nějak moc tlačit...
glady

Příspěvek od glady »

Brainman píše:No moc ne kdyz prodavas orouru za sedum tisic, ja ji muzu mit za darmo, za rohem nam stoji leseni, uz jsem meril i prumer ten souhlasi, a podlazky si dam misto koberecku, gdyz uz tam lezely, no neeee.

Zdravi vas Libuuna :lol:
Je až neuvěřitelný jakou máš pamět na píčovinky jako je třeb ta oroura :-D . Mimochodem, není to divný tuningovat auto, jako je Nubira ? Podle mne by se jí tuning moc nehodil maximálně vylepšení, světelný a tak, žádný plasty či spojlery...
glady

Příspěvek od glady »

palikx píše:no to se neda prehlidnout.ja sice pisu strasne ale tohle je teda sila.ale at kazdej pise jak chce.jinak dvere jdou narovnat jestli jdou jen spatne dovrit.jen je treba vic sily nez na skodovku.a ta prace co chce glady je jen v materialu za 10-12 tis.a plus prace tak 2-3 tis.a to sem udajne z levneho kraje.
Mě stála ta oprava pakatel, měnil mě vše rozvodový řemen, zatím jen jednu kladku, olej, filtry... vejfuk a jen 8.500 kč to jde ne ?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo to docela jde.ale o tom tuningu nubiry sme si to taky mysleli.ale jezdí v praze jedna a je opravdu k nepoznaní.a tady na foru je dokonce někde taky.modra predek z a4.
Simson s 51
glady

Příspěvek od glady »

palikx píše:jo to docela jde.ale o tom tuningu nubiry sme si to taky mysleli.ale jezdí v praze jedna a je opravdu k nepoznaní.a tady na foru je dokonce někde taky.modra predek z a4.

A kdééééééééééééé ?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

nevim to presně a snad je i jako ikonka toho dotyčnýho.ale je toho tu tolik že nevim.zkus dat vyhledavaní tuning.
Simson s 51
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“