Lidičky nevíte kde bych našel co nejvíce informací o Nubiře
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Lidičky nevíte kde bych našel co nejvíce informací o Nubiře
Mohl by mě nekdo pomoc, kde bych mohl najít co nejvíce informací o Nubiře I CDX, 1.6 16. z roku 1998. Od různých čísilek po parametry a jejím možým vylepšením. Přec něco musí exostovat ne ?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
glady, nejlíp uděláš, když prolezeš celý fórum. Všude je plno odkazů na stažení manuálů, katalogů ND a podobně - chce to jen malinko hledat. Nikdo se nechce opakovat, tak pro to musíš taky něco udělat sám - ne jenom psát tuny zbytečných otázek. Já mám svoji Nubirku měsíc a taky jsem si to tu musel všechno přečíst a snažím se příliš neobtěžovat otázkama, dokud se sám nepodívám všude možně......
Takže hledej šmudlo, až budeš zoufalej, tak se ozvi... a třeba ti nějaká dobrá duše poskytne část z výsledků mnohahodinových hledání a stahování skenů atd... chápeš?
Takže hledej šmudlo, až budeš zoufalej, tak se ozvi... a třeba ti nějaká dobrá duše poskytne část z výsledků mnohahodinových hledání a stahování skenů atd... chápeš?
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
Ten Glady sem pere jedno nový téma za druhým , už to nestíhám sledovat
, navíc někdy jsou to naprostý kokotiny , asi taky založím něco jako : Poraďte jak vyluksovat rozsypanej popcorn........
, navíc někdy jsou to naprostý kokotiny , asi taky založím něco jako : Poraďte jak vyluksovat rozsypanej popcorn........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Tak už asi jo no. Ale pokud dobře vidíš jak se zapojuji do fora, tak sis možná všiml že jsme už toho opravdu moc pročetl. A zatím jsme o tom mimo manuálu a servisu našel prd.Sparrow píše:glady, nejlíp uděláš, když prolezeš celý fórum. Všude je plno odkazů na stažení manuálů, katalogů ND a podobně - chce to jen malinko hledat. Nikdo se nechce opakovat, tak pro to musíš taky něco udělat sám - ne jenom psát tuny zbytečných otázek. Já mám svoji Nubirku měsíc a taky jsem si to tu musel všechno přečíst a snažím se příliš neobtěžovat otázkama, dokud se sám nepodívám všude možně......
Dobrá omlouvám se, ale už se doclea otloukám ,musíte uznat že jisté změny u mě nastaly. občas už taky poradaím. A dokonce se snažím psatr bez chyb, to je krok vpřed ne ? A je othle dorum o radách ne ? tak proč to nevyužít. Pokud to jsou voloviny, tak vidíš že jsme to psal já tak tma nechod hm ?Tomáš píše:Ten Glady sem pere jedno nový téma za druhým , už to nestíhám sledovat
-
- Kontaktovat uživatele:
nevzdávej to, třeba najdeš druhejglady píše: Tak už asi jo no. Ale pokud dobře vidíš jak se zapojuji do fora, tak sis možná všiml že jsme už toho opravdu moc pročetl. A zatím jsme o tom mimo manuálu a servisu našel prd.
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jenze ty jsi bohuzel psal vsudeglady píše:Dobrá omlouvám se, ale už se doclea otloukám ,musíte uznat že jisté změny u mě nastaly. občas už taky poradaím. A dokonce se snažím psatr bez chyb, to je krok vpřed ne ? A je othle dorum o radách ne ? tak proč to nevyužít. Pokud to jsou voloviny, tak vidíš že jsme to psal já tak tma nechod hm ?Tomáš píše:Ten Glady sem pere jedno nový téma za druhým , už to nestíhám sledovat
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
V tomhle mám stejnej názor jako Brainman. Někdy méně je více. Řeším to takhle: když mám problém zeptám se, snažím se diskutovat jen když mám pocit, že o problému něco vím (většinou), když si ale někdo naběhne na smeč (titan v nose) samozřejmě musím smečovat, prorože sranda ta musí být i když by fotra věšeli. No a kdyby se takhle chovala většina a ta se tak taky chová , bylo by forum přehlednější viď Glady? Jinak na pokec je tu zvláštní oddělení POKEC a tam můžete plácat co chcete do alélůja
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502