ahoj, netušíte někdo jak je to teď s přepisem auta? ja to svoje koupil sice už před 3 měsíci, ale ještě jsem se nedostal k výměně malýho techničáku. Velkej je přepsanej na mě, značky jsou původní.
Byl jsem na úřadě a prej musím zajít nechat přepsat technickou na mě, donýst značky a zaplatit 800,-
A teď asi nejdůležitější dotaz - je nutný mít napsanej malej techničák na sebe?
přepis
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
přepis
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
- Reklama
Když tě napsali do velkýho techničáku, do kolonky " převedeno na ", tak měli malý starý odebrat a máš asi 7 prac dní na přihlášení - mezitím projdeš evidenční kontrolu , pak tě napíšou do kolonky " přihlášeno na " a vystaví ti malý TP, za značky tuším 200,- Kč , ale to přihlášení se teď nějak měnilo , nevím , 400,-Kč ???
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Teď jsem volal na dopravní odbor a tam mi řekli, že na tu smlouvu můžeš jezdit do té doby, dokud si to nepřihlásíš, ale maximálně 30 dní, nebo se vystavuješ pokutě, ale že ji zatím ještě nikomu nedali, i když s tím jezdil třeba půl roku.
K přihlášení potřebuješ platnou evidenční prohlídku, nejdéle 10 dní starou (stojí od 100 do 200 podle STK), malý techničák, velký techničák, doklad o uzavření pojistky, vyplněnou žádost a 600 Kč na správní poplatek. A taky doklad totožnosti (OP).
K přihlášení potřebuješ platnou evidenční prohlídku, nejdéle 10 dní starou (stojí od 100 do 200 podle STK), malý techničák, velký techničák, doklad o uzavření pojistky, vyplněnou žádost a 600 Kč na správní poplatek. A taky doklad totožnosti (OP).