alarm v Nubiře
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
alarm v Nubiře
Ahoj všichni,
chtěl sem zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s alarmem v Nubiře, na co jsou napojená čidla, kde je a na co může reagovat. Dnes v noci začalo ukrutně pršet a mlátilo to tak do auta, že začalo houkat na celou ulici, pak to přestalo a za deset minut zas začalo, pak už byl klid. Myslíte, že na to můžou mít vliv i takové malé otřesy? Nebo jakej mohl bejt jinej důvod tohoto jednání mého automobilu?
chtěl sem zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s alarmem v Nubiře, na co jsou napojená čidla, kde je a na co může reagovat. Dnes v noci začalo ukrutně pršet a mlátilo to tak do auta, že začalo houkat na celou ulici, pak to přestalo a za deset minut zas začalo, pak už byl klid. Myslíte, že na to můžou mít vliv i takové malé otřesy? Nebo jakej mohl bejt jinej důvod tohoto jednání mého automobilu?
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
- Reklama
Přesně to samý dělá - dělal alarm i mě když pořádně lilo houkal jako zběsilý.
Ale od letošní zimy mi odešlo něco a alarm nereaguje na dálku a tak mám klid. Odemykám a zamykám klíčkem. A to jsem musel udělat i v děšti abych nevzbudil celou vesnici Asi otřesové čidlo, ale kde je nevím.
Kde je řídící jednotka alarmu? Pod přístrojovkou, nebo jako u Leganzy mezi sedadly? Samozřejmě se bavíme o originál Daewoo alarmu, ten se do ČR nedovážel.
Ale od letošní zimy mi odešlo něco a alarm nereaguje na dálku a tak mám klid. Odemykám a zamykám klíčkem. A to jsem musel udělat i v děšti abych nevzbudil celou vesnici Asi otřesové čidlo, ale kde je nevím.
Kde je řídící jednotka alarmu? Pod přístrojovkou, nebo jako u Leganzy mezi sedadly? Samozřejmě se bavíme o originál Daewoo alarmu, ten se do ČR nedovážel.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Na zábavy jsem zásadně nejezdil autem ale když musíš, doporučuji přenosné minové pole nebo 380V na kostruglady píše: Tak jaké máš odporučení? víš rád bych jezdil s tím autím i na zábavy a tak, a tam není nouze o čorky.... takže každý nápad sem
Mno jelikož dělám i trochu do elektriky tak vím že ot není dobrý nápad obzvlášt mám starost o anténu... ach jo. Jo nevíte někdo kde sehnat servisní kod na moje autorádio, když je od Mercedesu-BenzuRichard píše:Na zábavy jsem zásadně nejezdil autem ale když musíš, doporučuji přenosné minové pole nebo 380V na kostruglady píše: Tak jaké máš odporučení? víš rád bych jezdil s tím autím i na zábavy a tak, a tam není nouze o čorky.... takže každý nápad sem
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Asi moc u tech cidel nezalezi na hlasitosti zvuku ale na frekvenci. A je vic nez pravdepodobne ze ty cidla jsou umisteny tak blbe ze chytnou nebo sectou frekvenci tech kapek. Nektera cidla blbe reaguji na nizke tony. V tom kufru je cidlo mechanicke ( kontrola kapoty). Ja myslim ze bude nekde ve dverich nebo ve sloupku. U Espera jsem mel otresovy cidlo pred ridicem, byla na nem diodka a pod zatkou potenciometr na serizovani citlivosti
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
To vlevo od řidiče je jen spínač otevření kapoty, fakt nevím kde je otřesové čidlo a asi to bude dělat ono, snad Pertm nebo Palikx by to věděl líp. A jestli se dá nějak regulovat citlivost? Mě se auto rozhoukalo i když to kolem provalili hasiči!! Jestli tam není čidlo (mikrofon) rozbití skla a pak by to na velké kapky a velký hluk všeobecně mohlo reagovat ??misaaa píše:Ještě se zeptám jednou, myslíte že ty senzory alarmu jsou opravdu tak citlivý, že zaznamenaj i to když pořádně zaprší?Má na to vliv ten senzor pod kapotou vlevo od řidiče, nebo ten druhej kterej je někde blízko u kompresoru nebo nevim kde...