Zdravim, psal jsem do predesleho tematu nicmene rad bych zalozil nove tema specificke pro typ problemu.
Auto z niceho nic zacalo klepat stratilo tah a doslo. V servisu mi napsali nasledovni:
Praskle vysypane vahadlo na vacce, zustal viset jeden ventil, motor je ted se sundanym vikem ventilu.
Nemaji potrebne dily k oprave, vite mi nekdo poradit co a hlavne kde nejlepe sehnat?
Moc dekuji za rady
Praskle vysypane vahadlo na vacce.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Praskle vysypane vahadlo na vacce.
carmax určite ma napíš p. Hudecovi daj VIN čislo a obratom pošle cenu a foto. po dohode zašle poštou či kurierom
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Re: Praskle vysypane vahadlo na vacce.
No, nejdriv bych to chtel skusit takhle, jelikoz mi doporucili nerozebirat motor, kdyby nahodou nekdo neco mel nebo o necem vedel, napiste mi prosim na peter.von.misun@gmail.com
Dekuji.
Shanim osazeny motor s hlavou (bez turba a bez sani - neni potreba) na vozidlo :
Chevrolet Captiva 4x4
Verze: Chevrolet, KLAC, CW22, 1122
Znaceni: Captiva 2.0CDT VAB
VIN: KL1CG26RJ7B066120
Objem: 1991
Vykon: 110 / 4000
V pripade ze muzete sehnat poprosim o informace ohledne cene s pripadnou dopravou do prahy.
Dekuji.
Shanim osazeny motor s hlavou (bez turba a bez sani - neni potreba) na vozidlo :
Chevrolet Captiva 4x4
Verze: Chevrolet, KLAC, CW22, 1122
Znaceni: Captiva 2.0CDT VAB
VIN: KL1CG26RJ7B066120
Objem: 1991
Vykon: 110 / 4000
V pripade ze muzete sehnat poprosim o informace ohledne cene s pripadnou dopravou do prahy.