Divný zvuk 2
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Divný zvuk 2
Včera jsem si všiml, zcela náhodou, když jsem vyjíždíl z garáže, že se něco divného ozývá. Zní to jako by byl prasklý výfuk (takový brumlání) ale asi to není ono. Ozývá se to pouze pokud je sešláplá spojka a auto studený. Prostě když vyšlápnu na místě spojku a přidám plyn ozve se takový vrčení jako když je prdlej vejfuk. Na volnoběh nic. Když měním otáčky a není vyšláplá spojka taky nic. Když se to zahřeje taky nic - už to nedělá. Že by spojkové ložisko??? Nebo nějaký hřídele v převodovce???
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
.....nebo ložisko předlohového hřídele , ale to se projevuje i na ohřáté převodovce , když není sešláplá spojka tak rachtá , kdyžji sešlápneš- odpojíš přev. tak stichne ..... Nevím , nevím , to se musí slyšet ....
Pokud je to v převodovce tak bych tam dal ten molibden co má Brainman v nose....
Pokud je to v převodovce tak bych tam dal ten molibden co má Brainman v nose....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
no když jsme u toho podivnýho zvuku - mně jednoho rána začla nubi docela řvát - hluk od motoru, něco s výfukem. Po chvilce jizdy to zmizelo. Ale s časem už se to stalo trvalou závadou. V servisu mi nakonec řekli, že mám navalenej výfuk - 1. část a že výměna přijde na 7 táců, anebo že by se mohla zkusit jenom uděla drátěnka (za 2 tácy), ale že to nezaručí... tak to jenom abyste mě mohli politovat .)
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
7 je blbost, leda by byl bouchlej katalyzator. Prvni je jen roura s pruznou spojkou pak roura s prirubou pak katalyzator pak stredni dil ( cca 2500) pak zadni dil ( cca 1700-2500). Ja mam treba vysypanej stredni dil a kluci v servisu rikaly ze dokad tam neni dira takto mam nechat bejt.eL píše:no když jsme u toho podivnýho zvuku - mně jednoho rána začla nubi docela řvát - hluk od motoru, něco s výfukem. Po chvilce jizdy to zmizelo. Ale s časem už se to stalo trvalou závadou. V servisu mi nakonec řekli, že mám navalenej výfuk - 1. část a že výměna přijde na 7 táců, anebo že by se mohla zkusit jenom uděla drátěnka (za 2 tácy), ale že to nezaručí... tak to jenom abyste mě mohli politovat .)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
mě ted vyměnovali poslední díl výfuku, nemyslím tu oruru, ale ten velký obdelník a stál mě 2600 kč to podle mne není žádných sedm tisíc ? Nebyl jsi náhodou ve značkovým servise?Akri píše:a to by zase bylo hodne levny na kat, ne?Tomáš píše:Taky mám vyrezlej střed na matizu a chrastí , ale zatím OK , není skrz!
Jinak EL myslí asi Kat , naco jinak ty drátěnky ?
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
je a neniglady píše:No jo aby zase tady někdo nezavtipkoval na můj účet co ? to ti vůbec neni cizí že ? Mr. BBrainman píše:orura je skratka pro oralni rouruphalanx píše:nemyslím tu oruru, ale ten velký obdelník
PS: nic v zlom ale fakt pekne pomenovanie
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG