Nevíte jak narovnat dveře ?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Nevíte jak narovnat dveře ?
Nevíte někdo jak narovnat, ohnuté dveře ? Když jsem vystoupil z vozu tak jsme rtučku málo zátahl a auto mě ujelo, mno a bohužel to odneslio dveře, a ted blbě se zavírají nevíte co s tím ? u škodovky stačilo trošku zapáčit ale taddy... ?
- Reklama
Re: Nevíte jak narovnat dveře ?
nevíte to někdo ?Anonymous píše:Nevíte někdo jak narovnat, ohnuté dveře ? Když jsem vystoupil z vozu tak jsme rtučku málo zátahl a auto mě ujelo, mno a bohužel to odneslio dveře, a ted blbě se zavírají nevíte co s tím ? u škodovky stačilo trošku zapáčit ale taddy... ?
Lidičky chtlě bych jsem se zeptat koliko m,ůže asi stát servis, nechal jsme si udělat komplet prohlídku, od čepů po výměnu oleje, vyměnit poslední díl výfuku a spravit startér, nevíte koliko to bude stát ? jo a ještě potřebuji vyměnit rozovdák. Nubira 1998Anonymous píše:Nevíte někdo jak narovnat, ohnuté dveře ? Když jsem vystoupil z vozu tak jsme rtučku málo zátahl a auto mě ujelo, mno a bohužel to odneslio dveře, a ted blbě se zavírají nevíte co s tím ? u škodovky stačilo trošku zapáčit ale taddy... ?
-
- Kontaktovat uživatele:
to šacuju tak za desítkuglady píše: Lidičky chtlě bych jsem se zeptat koliko m,ůže asi stát servis, nechal jsme si udělat komplet prohlídku, od čepů po výměnu oleje, vyměnit poslední díl výfuku a spravit startér, nevíte koliko to bude stát ? jo a ještě potřebuji vyměnit rozovdák. Nubira 1998
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
Teda Glady, ty kecáš ! Jinde píšeš , že jsi to auto strkal , tady jsi ho blbě zabrzdil , ať je to jak chce , dveře jsou našrot , co ? To nas.... . Fakt ti to nepřeju , ale znáš to , za blbost se platí ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
- Kontaktovat uživatele:
já teda taky od dob, kdy jsem jezdil s pickupem, tak couvám jedině podle zrcátek. Nejhorší ale je, když couvám do garáže s oktávkou, ta nemá pravý zrcátko, tam to chce mít dobrej odhad... ale taky se to dá naučit, ještě jsem to neodřel
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Taky u Nubci kombi couvam podle zrcatek, ale priznam se, ze nekdy bych parkovaci senzory ocenil.Sparrow píše:já teda taky od dob, kdy jsem jezdil s pickupem, tak couvám jedině podle zrcátek. Nejhorší ale je, když couvám do garáže s oktávkou, ta nemá pravý zrcátko, tam to chce mít dobrej odhad... ale taky se to dá naučit, ještě jsem to neodřel
Abych to uvedl na pravou míru, tak za prvý, to auto jsem měl zaparkovaný před domem, chtěl jsem ho nstartoivat ale nic, se nedělo, tak jsem porstě vydělal klíče, ale zapoměl jsem to pořádně zabrzdit, tím ty dvěře, a ptomo mě šel pomoc kámoš to roztlačit, už jste v obraze ?Tomáš píše:Teda Glady, ty kecáš ! Jinde píšeš , že jsi to auto strkal , tady jsi ho blbě zabrzdil , ať je to jak chce , dveře jsou našrot , co ? To nas.... . Fakt ti to nepřeju , ale znáš to , za blbost se platí ....
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
a ja se zase ptal proc jste roztlacovali auto bez klicku v zapalovani, nota bene ze u Nubiry musis klicek zamacknou, otocit, zamknout volant a pak teprve vyndat. Nejde jen ho vyndatglady píše:Abych to uvedl na pravou míru, tak za prvý, to auto jsem měl zaparkovaný před domem, chtěl jsem ho nstartoivat ale nic, se nedělo, tak jsem porstě vydělal klíče, ale zapoměl jsem to pořádně zabrzdit, tím ty dvěře, a ptomo mě šel pomoc kámoš to roztlačit, už jste v obraze ?Tomáš píše:Teda Glady, ty kecáš ! Jinde píšeš , že jsi to auto strkal , tady jsi ho blbě zabrzdil , ať je to jak chce , dveře jsou našrot , co ? To nas.... . Fakt ti to nepřeju , ale znáš to , za blbost se platí ....
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG