čelné sklo

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Marek

Příspěvek od Marek »

Par prasklinek od kaminku tam taky mam, ale dokud nebudu mit pavouka přes celý wokno tak na to kašlu :lol: Určitě kdybych dal nový tak hned chytnu šutr :cry:
Reklama

nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Marek píše:Par prasklinek od kaminku tam taky mam, ale dokud nebudu mit pavouka přes celý wokno tak na to kašlu :lol: Určitě kdybych dal nový tak hned chytnu šutr :cry:
zdielam tvoj nazor :)
murphyho zakony funguju...na favorite som nabehal 30 tis. km a nechytil som ani jeden kamienok, NEXIU mam mesiac a cca 3 tis. km a uz som chytil dva sutraky....ak by som mal chytit kazdych 1500 km jeden sutrak(zatial mi to tak vychadza :lol: ) tak do konca roka mam okno dodierkovane ako z americkeho akcneho filmu...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana :(

Skoda Fabia Combi
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Marek píše:Par prasklinek od kaminku tam taky mam, ale dokud nebudu mit pavouka přes celý wokno tak na to kašlu :lol: Určitě kdybych dal nový tak hned chytnu šutr :cry:
ja myslel, ze napises, ze az bude pavouk pres cele okno, budes uz jen couvat :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Akri píše:
ja myslel, ze napises, ze az bude pavouk pres cele okno, budes uz jen couvat :lol: :lol:

mozno sa zadne hodi aj do predu a vymeni ich medzi sebou....nakoniec vzadu predsa staci aj kus dosky a aspon by bolo vpredu vyhrievane... :lol: :lol: :lol:

Skoda Fabia Combi
kaso

Příspěvek od kaso »

Zase nemam co napisat.Moje sklo je v perfektnom stave :lol: :lol: Bez skrabanca. :lol: :lol:
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

kaso píše:Zase nemam co napisat.Moje sklo je v perfektnom stave :lol: :lol: Bez skrabanca. :lol: :lol:
nevymenis za moje??? do Puchova to nemam daleko :D
vymenu zaplatim, nebude ta to stat ani deravy gros a potom mozes aj ty napisat, ze mas rozbite sklo :lol: :lol: :lol:

Skoda Fabia Combi
kaso

Příspěvek od kaso »

Lakava ponuka.Pouvazujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“