Diferenciál
Moderátor: Blue Lanos
Diferenciál
Ahoj,jak jste na tom z diferenciály u motorizace 2,2vcdi?Už jste je někdo měnil?
Kolik vám vydrželi?Kolik stojí?
Captiva 2012, 2,2 VCDI, 135 kw, 4x4
- Reklama
Re: Diferenciál
zatím najeto 150000km a nic
Kolik mas najeto? 500.000?driverD píše:Ahoj,jak jste na tom z diferenciály u motorizace 2,2vcdi?Už jste je někdo měnil?
Mám najeto 162.000 km..A je v pr...
Nový prý 130.000Kč. Na objednávku u výrobce..Čekací doba cca 5 měsíců...
Z bouraček je to také špatné,,cenově OK ale nejsou na vrakáčích.Moc tyto nové typy od 2012 na vrakovištích nejsou...
Nový prý 130.000Kč. Na objednávku u výrobce..Čekací doba cca 5 měsíců...
Z bouraček je to také špatné,,cenově OK ale nejsou na vrakáčích.Moc tyto nové typy od 2012 na vrakovištích nejsou...
- Hanzy
Poptal si Carmax?
Nebo hledat bouračku...
Nebo hledat bouračku...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Carmax sem se neptal.Ale servis,kam jsem to dal sehnal od nějakých němců...Tak uvidíme..
Čo sa ti s ním stalo?
Inak, neviete niekto, aké sú intervaly výmeny oleja?
Ďakujem
Inak, neviete niekto, aké sú intervaly výmeny oleja?
Ďakujem
2.0 VCDI LT+ 2013
a v čem máš problém ? to co je na obrázku není jen diferenciál, ta přední část je elektromagnetická spojka co dle potřeby připojuje zadek a ta druhá půlka (zadní) je vlastní diferenciál obojí se dá rozebrat vyměnit ložiska atd. ale bohužel u nás to dodávají většinou jako celej komplet a nechtěj to jinak řešit. Já to měl rozdělaný u Santa fe a celá ta sranda mi přišla na necelou tisícovku , tedy výměna ložiska u tý el. mg. spojky, prostě bych se nebál a mrknul se do toho..... když jsem chtěl to ložisko na Santu, nabídli mi jen celou tu spojku za nějakejch 45000,- bez DPH.......
A výměnu oleje bych doporučil tak po 100000km i když se píše že náplň je celoživotnostní, ale to je blbost....
A výměnu oleje bych doporučil tak po 100000km i když se píše že náplň je celoživotnostní, ale to je blbost....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Praskl mi plášť diferáku-únik oleje a timpádem se mi vysypal vnitřek.. Ale už sem sehnal v Holandsku novou.. Huráá
Takže už zase jezdím. A řeknu vám.Měl jsem za dobu opravy možnost vyzkoušet fůru aut věhlasných značek..Ale do Captivy jsem se z radostí vrátil a nedám na ní dopustit...
Takže už zase jezdím. A řeknu vám.Měl jsem za dobu opravy možnost vyzkoušet fůru aut věhlasných značek..Ale do Captivy jsem se z radostí vrátil a nedám na ní dopustit...