Víte lidičky můj sen bylo si koupit nějaké pěkné auto , le když jsme viděl kolik stojí Oktávka tak jsem si to rozmyslel než jsem zahlédl na internetu Nubirku. Hned jsem si ji zamiloval. Vím a myslím že každý tady kdo čte mé otázky a postřehy. A tak asi ví že jsem nešika ohledně manuálních věci ale přeci se na něčím musím otlouct ne ? Prosím tolerujte mě než se naučím pár věcí o autech , však jsem ještě mladej, začínající řidičBrainman píše:slo
(Ne)poslusna radiaca paka ?!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
glady píše:Víte lidičky můj sen bylo si koupit nějaké pěkné auto , le když jsme viděl kolik stojí Oktávka tak jsem si to rozmyslel než jsem zahlédl na internetu Nubirku. Hned jsem si ji zamiloval. Vím a myslím že každý tady kdo čte mé otázky a postřehy. A tak asi ví že jsem nešika ohledně manuálních věci ale přeci se na něčím musím otlouct ne ? Prosím tolerujte mě než se naučím pár věcí o autech , však jsem ještě mladej, začínající řidičBrainman píše:slo
Vysvetlil jsem ti ve vlaknu Moje hobby. A lepsis se
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
DíkBrainman píše:glady píše:Víte lidičky můj sen bylo si koupit nějaké pěkné auto , le když jsme viděl kolik stojí Oktávka tak jsem si to rozmyslel než jsem zahlédl na internetu Nubirku. Hned jsem si ji zamiloval. Vím a myslím že každý tady kdo čte mé otázky a postřehy. A tak asi ví že jsem nešika ohledně manuálních věci ale přeci se na něčím musím otlouct ne ? Prosím tolerujte mě než se naučím pár věcí o autech , však jsem ještě mladej, začínající řidičBrainman píše:slo
Vysvetlil jsem ti ve vlaknu Moje hobby. A lepsis se