ABS / brzdy
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
ABS / brzdy
Uz se mi stalo, ze kdyz sem stal skoro na miste a slapnul na brzdu, tak zacalo zabirat ABS a skoro to stejne nebrzdilo, bylo to na asfaltu. Tak sem znova seslapnul brzdu a bylo vse ok.... Nechapu, co ma za problem
Obcas se mi taky stalo, kdyz bylo hodne snehu, ze se mi proste deaktivovalo ABS(rozsvitilo se), musel sem zastavit, vypnout motor - nastartovat, a zase fachcilo....
Nevite, co by mohlo byt za problemek?
Nubira I 97
Obcas se mi taky stalo, kdyz bylo hodne snehu, ze se mi proste deaktivovalo ABS(rozsvitilo se), musel sem zastavit, vypnout motor - nastartovat, a zase fachcilo....
Nubira I 97
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
- Reklama
S tímhle plně souhlasím, taky jsme byl v servisu s ABS a řekli mě že jsme udělal dobře že jsem šel. Bohužel nepovím cenu měl jsem v tom více oprav.Brainman píše:No se spatnejma brzdama neni zadna sranda jezdit, urcite bych s tim zajel do servisu. Asi bych pockal na reakci Petram nabo Palikxe. To s tim snehem bych videl na to ze se ti mezi snimac ABS a to pocitaci kolecko dostal snih nebo voda
ABS
Spis by me zajimalo, jestli se s timto problemem nekdo nesetkal.Popripade, co by tam mohlo byt za problem a priblizne kolik by to kostovalo?
Jeste me cekaj rozvody, klima loziska.....atd
Jeste me cekaj rozvody, klima loziska.....atd
-
Re: ABS / brzdy
Mám Nubiru r.v. 99 a s ABS mám čas od času problém. Ne že by auto nebrzdilo, ale po rozjezdu se mi rozsvítí kontrolka ABS a bliká kontrolka BRAKE. Po ujetí cca 200 - 300 m všechno zhasne a auto se tváří, že je vše OK. V servisu mi řekli, že problém s ABS bývá zpravidla zaviněný zoxidovanými kontakty - ty že je potřeba rozdělat a vyčistit. Pokud to nepomůže, pak může jít o vadu řídící jednotky a motorku a ten je v originále za senzačních 35 000 Kč (s DPH)kitt2002 píše:Uz se mi stalo, ze kdyz sem stal skoro na miste a slapnul na brzdu, tak zacalo zabirat ABS a skoro to stejne nebrzdilo, bylo to na asfaltu. Tak sem znova seslapnul brzdu a bylo vse ok.... Nechapu, co ma za problem
Nubira I 97
Tak se jen modlím, aby vyčištění kontaků pomohlo, jinak ABS odpojím a budu mít klid !
Petr
Re: ABS / brzdy
ehh, tak to je hnus, mi se taky občas (zatím 2x) rozsvítí kontrolka ABS, tak už se třesu...
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
No tak ja vas panove podporim ve vasem smutku, me se to v zime stalo taky. Jeste se vas zeptam jaky zvuk vam to vydava kdyz to ABSuje, me dost cvaka prave ten motorek, nebo ty ventilky nevim. Espero melo ten samej a nedelalo to nic ( jako zvuky)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Tak ja, pokud si to dobre pamatuju, neslysim nic, jen to citim v pedalu brzdy.Brainman píše:No tak ja vas panove podporim ve vasem smutku, me se to v zime stalo taky. Jeste se vas zeptam jaky zvuk vam to vydava kdyz to ABSuje, me dost cvaka prave ten motorek, nebo ty ventilky nevim. Espero melo ten samej a nedelalo to nic ( jako zvuky)
Mě ABS při provozu jakoby rychle cvaká a skoro chrastí , tak se nelekej.Brainman píše:No tak ja vas panove podporim ve vasem smutku, me se to v zime stalo taky. Jeste se vas zeptam jaky zvuk vam to vydava kdyz to ABSuje, me dost cvaka prave ten motorek, nebo ty ventilky nevim. Espero melo ten samej a nedelalo to nic ( jako zvuky)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
pro kitt2002 jo dela to obcas asi na spouste nubir.ale zpravidla je to spínou na cidle.a nekdy treba otresem kola.nekdy slysim abs a neslapu na brzdu.na snehu to je taky mozne treba protocenim prednich kol nebo snehem v krouzku na poloose.a jestli se rozsvici kontrolka tak to nech jen precist na diag a uvidi se.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Takova otazka.Chci nechat vymenit brzdovku ale znamej me odkazal nekam, kde maj diagnostiku. Prej bez ni hrozi proslapnuti kanalku, ci co...
Nevite nekdo z okoli Plzenska(Zap. Cechy ), kdo by mohl mit nejakou tu diagnostiku? Dik...
Popripade holt nekde jinde...
Nevite nekdo z okoli Plzenska(Zap. Cechy ), kdo by mohl mit nejakou tu diagnostiku? Dik...
Popripade holt nekde jinde...
Korábkitt2002 píše:Fakt nikdo nevi?
Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF
Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF Fuck OFF