Minisrazík Olympia
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Minisrazík Olympia
Slušná účast. U nás by to byl problém.
Byly doby, kdy se sešlo třeba 8 amerických aut, ale to už je pryč. Není zájem...
Když jsem pořádal tyhle mini-srazy u nás, skoro nikdo nejezdil. Když jsem s tím přestal, byly řeči, jaká je škoda, že se nic nepořádá (hlavně od těch, co stejně nejezdili, nebo byli jednou).
Docela závidím, že vám to tak funguje...
V sobotu jedu do Polska na Spot Chevrolet Team Poland - 25/4/2015 - Grupa Śląska, kde přislíbilo účast 12 vozů. Tak jsem zvědav, jaké to bude...
Byly doby, kdy se sešlo třeba 8 amerických aut, ale to už je pryč. Není zájem...
Když jsem pořádal tyhle mini-srazy u nás, skoro nikdo nejezdil. Když jsem s tím přestal, byly řeči, jaká je škoda, že se nic nepořádá (hlavně od těch, co stejně nejezdili, nebo byli jednou).
V sobotu jedu do Polska na Spot Chevrolet Team Poland - 25/4/2015 - Grupa Śląska, kde přislíbilo účast 12 vozů. Tak jsem zvědav, jaké to bude...
- Reklama
Pár fotek z dnešního mini-srazu v polských Katowicach...custom1 píše:Slušná účast. U nás by to byl problém.
https://plus.google.com/photos/+KarelBo ... dnNp8uXgQE
Custom1 parádní účast, tam to vypadá že hrdí uživatelé ještě nevymřeli
- Scorpion.11
Pěkná účast a aspoň je na co podívat Tam asi nejsou lenivý se sejít na kus řeči a posedět
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- dusan orban
pekne foto,aj učast dobra
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
skoro jako u nás
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
alebo aj skoro ako u násladinek píše:skoro jako u nás
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Takhle to tam mají každý měsíc.
Co jsem se díval na fotky z dřívějších akcí, účast byla vždy taková.
Docela by mě zajímalo, jaký bude jejich celorepublikový sraz, který bude v červnu. Škoda, že se tam nedostanu...
Bavili jsme se i o našem srazu a upřímně, program je moc nenadchnul. I tak pár z nich uvažuje, že přijedou.
Ale to nepatří do téhle diskuze...
Co jsem se díval na fotky z dřívějších akcí, účast byla vždy taková.
Docela by mě zajímalo, jaký bude jejich celorepublikový sraz, který bude v červnu. Škoda, že se tam nedostanu...
Bavili jsme se i o našem srazu a upřímně, program je moc nenadchnul. I tak pár z nich uvažuje, že přijedou.
Ale to nepatří do téhle diskuze...
štve mě že jsem nedorazil ale bohužel opravdu termín neděle se mě vůbec nehodí :/ snad to napravím na srazu v olšovci
- Scorpion.11
Custom1, když to mají každý měsíc je vidět, že mají dobrou základnu a lidi to berou vážně. U nás nejsme schopni se sejít takhle dvakrát za rok natož každý měsíc Je to smutné, ale lidi nemají ochotu něco udělat pro sebe a natož pro ostatní Já bych klidně bral takové minisrazy každé čtvrtletí se pěkně sejít na pokec a k tomu teda dvakrát hlavní sraz a jsem spokojen
Jinak bych teda byl zvědav na Polský hlavní sraz kolik lidí se tam sjede a jaké mají srazy a zábavu
Jinak bych teda byl zvědav na Polský hlavní sraz kolik lidí se tam sjede a jaké mají srazy a zábavu
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Co jsem vyčetl z diskuze, která je mimochodem plodná na nápady a lidi se snaží aktivně zapojit (ne, že jen čtou a nevyjadřujou se), tak zvažují následující program:Scorpion.11 píše:Custom1, když to mají každý měsíc je vidět, že mají dobrou základnu a lidi to berou vážně. U nás nejsme schopni se sejít takhle dvakrát za rok natož každý měsíc Je to smutné, ale lidi nemají ochotu něco udělat pro sebe a natož pro ostatní Já bych klidně bral takové minisrazy každé čtvrtletí se pěkně sejít na pokec a k tomu teda dvakrát hlavní sraz a jsem spokojen
1. Sportovní soutěž, ve které se změří krevní tlak a puls před a po. Vyhrává osoba s nejmenším rozdílem.
2. Parkování na vyznačené místo na čas
3. Závod osob se zavázanýma očima s tím, že každého navádí druhá osoba.
4. Výměna kola na čas
5. Tažení/tlačení auta na určitou vzdálenost na čas
6. Kvíz znalostí značky Chevrolet
7. Střelba ze vzduchovky
To byly zatím jen návrhy, ještě nemají přesně určené, co všechno bude. Vím jen, že určitě budou mít znalostní kvíz.
U nás by takové jednoduché soutěže šly také zajistit, ale lidem se nechce a spíš hledají důvod, proč to nejde, než aby se trochu snažili...
Ahojte
Má niekto chuť na kávu v sobotu 13. 6. doobeda. Budeme v okolí Komenského nám (Brno).
Má niekto chuť na kávu v sobotu 13. 6. doobeda. Budeme v okolí Komenského nám (Brno).
Boris
Tak co se srazíkem v Olympii???
Nějaké návrhy??? Pro jistotu ne v prosinci
A teď raději taky ne: http://tn.nova.cz/clanek/chaos-u-brnens ... odiny.html
Budem hrdinové a risknem to??? Nebo změna působiště???
Nějaké návrhy??? Pro jistotu ne v prosinci
A teď raději taky ne: http://tn.nova.cz/clanek/chaos-u-brnens ... odiny.html
Budem hrdinové a risknem to??? Nebo změna působiště???
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- Scorpion.11
Asi změna místa nežli se to vše neopraví a nevrátí do starých kolejích Jak to vypadá třeba v bývalém Carfuru nyní Tesco Králové pole?
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Nevím Já tam jezdím jen velmi sporadicky, asi 3x za celou dobu
Ani nevím kdy naposledy
Ani nevím kdy naposledy
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena