Palubny pocitac 2.0Vcdi aktualna spotreba.
Moderátor: Blue Lanos
Palubny pocitac 2.0Vcdi aktualna spotreba.
Ahojte mam problem s palubakom , ked mam prepnute na aktualnu spotrbu nie na priemernu tak to ukazuje velmi divne hodnoty, ked vyradim na neutral tak aktualna spotreba stupa, a ked mam zaradeny rychlostny stupen a pustim plyn aktualna hodnota by mala byt 0.0 ale to je len obcas, normalne tiez bud stupa alebo ukazuje 2,8 a podobne, takisto som minule siel 30km trasu a priemerna spotreba bolo cez 7 litrov a dokonca spustilo aj ventilator na motory, ked som zastal a vypol a zapol motor a resetol priemerku tak uz to ukazovalo dobre aj aktualnu spotrebu. Nevie niekto o aky problem sa moze jednat??
Chevrolet Cruze 2.0Vcdi 120kw, m6 , 2012, sedan.
- Reklama
Re: Palubny pocitac 2.0Vcdi aktualna spotreba.
Čistí sa ti DPF je to asi cca po 600 až 1200 km podľa toho aké trasy jazdíš.
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
Tzn, zastaviť a vypnúť motor v prípade toho pusteného ventilátora - chyba, na to si dávať pozor. Nedokončené vypaľovania=cesta do hrobu pre filter...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Ok dik za radu, keby svieti kontrolka tak v pohode to by som vedel ze co treba len ona vobec nesvietiala, tak ho pojdem skusit vypalit.
Chevrolet Cruze 2.0Vcdi 120kw, m6 , 2012, sedan.
Ked svieti, tak to uz znamena, ze sa nevypalil a uz to naozaj mysli vazne.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG