jo hokej ten byl super ještě ted mi šumí pivo z uší he heRichard píše:Jo jo není nad kazetu, mono to je ono pro stereo nejvhodnější kazety Emgeton opravdu digitální prožitek
skoro jako když jsme MISTŘI !!!!!!!!!!!!!!
(Ne)poslusna radiaca paka ?!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
ODPOJ ANTÉNU OD 12V...glady píše:kdepak nečorknul už tam bylo, na to ze je asi stejně starý jako autí tak hraje moc pěkně. a ještě mě víc se líbí když se mi vysunuje a zasunuje anténka,mimocodem nevíte oc mám udělat aby ten výsun byl tižší?]Rebro[ píše:Tak si bud istyyyy ze tie kazety ti este umocnia ten dojem z cisteho zvuku A to radio si corkol? Nie su tam radia zabudovane?
To není rada ot mě pak asi už nic nevyjede co ?RoSta píše:ODPOJ ANTÉNU OD 12V...glady píše:kdepak nečorknul už tam bylo, na to ze je asi stejně starý jako autí tak hraje moc pěkně. a ještě mě víc se líbí když se mi vysunuje a zasunuje anténka,mimocodem nevíte oc mám udělat aby ten výsun byl tižší?]Rebro[ píše:Tak si bud istyyyy ze tie kazety ti este umocnia ten dojem z cisteho zvuku A to radio si corkol? Nie su tam radia zabudovane?
No vidíš, nakoniec na to prídeš aj sám, na čo je to dobré a prestane Ti vadiť, že to trošku vrčí, keď sa to vysúva (zasúva), lebo to je skutočne len okamžik...glady píše:to máš naprostou pravdu víš ale jelikož jsme na vesnici a konají se u nás zábavy a já nemám auto mám to vedle baráku tak mám oni strach že jk i někdo zakroutí krkem víšRoSta píše:Ale bude to tiché...
Alebo to odpoj, keď to budeš mať vysunuté...
Dobrá dobrá máš pravdu souhlasím . Myslíš že bych otmu ublížil kdybch ten plech, tedy tu anténu natřel olejem ?RoSta píše:No vidíš, nakoniec na to prídeš aj sám, na čo je to dobré a prestane Ti vadiť, že to trošku vrčí, keď sa to vysúva (zasúva), lebo to je skutočne len okamžik...glady píše:to máš naprostou pravdu víš ale jelikož jsme na vesnici a konají se u nás zábavy a já nemám auto mám to vedle baráku tak mám oni strach že jk i někdo zakroutí krkem víšRoSta píše:Ale bude to tiché...
Alebo to odpoj, keď to budeš mať vysunuté...
Tak tvoje dilema bych nechtěl řešit????? jsou jasné dvě možnosti:
1. vrčet
2. mít ulomenou nebo zakroucenou anténu
Ať si třeba řve , ale rád bych ji měl celou
1. vrčet
2. mít ulomenou nebo zakroucenou anténu
Ať si třeba řve , ale rád bych ji měl celou
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-
- Kontaktovat uživatele:
čoveče to je to nejhorší co můžeš udělat ! na olej se ti nalepí veškerej pracha pak to akorát zadřeš! na to je takovej speciální sprejglady píše: Dobrá dobrá máš pravdu souhlasím . Myslíš že bych otmu ublížil kdybch ten plech, tedy tu anténu natřel olejem ?
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
Joo vadí, víš ono třeba když nastartuji auto a pusítm rádio a najednou slyším nějaký skřípění a tak škodíto dojem božího autí nevíte jestli by šlo nějak podsvítít šajtr páku ?RoSta píše:Ako chceš...
Ale zanesie sa to od prachu a začne to blbnúť...
A hluk vychádza z motorčeka...
A fakt Ti to tak vadí???