Nevíte jak narovnat dveře ?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Návštěvník

Nevíte jak narovnat dveře ?

Příspěvek od Návštěvník »

Nevíte někdo jak narovnat, ohnuté dveře ? Když jsem vystoupil z vozu tak jsme rtučku málo zátahl a auto mě ujelo, mno a bohužel to odneslio dveře, a ted blbě se zavírají nevíte co s tím ? u škodovky stačilo trošku zapáčit ale taddy... ?
Reklama

glady

Re: Nevíte jak narovnat dveře ?

Příspěvek od glady »

Anonymous píše:Nevíte někdo jak narovnat, ohnuté dveře ? Když jsem vystoupil z vozu tak jsme rtučku málo zátahl a auto mě ujelo, mno a bohužel to odneslio dveře, a ted blbě se zavírají nevíte co s tím ? u škodovky stačilo trošku zapáčit ale taddy... ?
nevíte to někdo ?
glady

Příspěvek od glady »

Anonymous píše:Nevíte někdo jak narovnat, ohnuté dveře ? Když jsem vystoupil z vozu tak jsme rtučku málo zátahl a auto mě ujelo, mno a bohužel to odneslio dveře, a ted blbě se zavírají nevíte co s tím ? u škodovky stačilo trošku zapáčit ale taddy... ?
Lidičky chtlě bych jsem se zeptat koliko m,ůže asi stát servis, nechal jsme si udělat komplet prohlídku, od čepů po výměnu oleje, vyměnit poslední díl výfuku a spravit startér, nevíte koliko to bude stát ? jo a ještě potřebuji vyměnit rozovdák. Nubira 1998
Sparrow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sparrow »

glady píše: Lidičky chtlě bych jsem se zeptat koliko m,ůže asi stát servis, nechal jsme si udělat komplet prohlídku, od čepů po výměnu oleje, vyměnit poslední díl výfuku a spravit startér, nevíte koliko to bude stát ? jo a ještě potřebuji vyměnit rozovdák. Nubira 1998
to šacuju tak za desítku
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Teda Glady, ty kecáš ! Jinde píšeš , že jsi to auto strkal , tady jsi ho blbě zabrzdil , ať je to jak chce , dveře jsou našrot , co ? To nas.... . Fakt ti to nepřeju , ale znáš to , za blbost se platí ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Jo, jo, dvere jsou previt. Staci, aby si je clovek otevrel, kdyz couva do garaze, aby na to lip videl a nekde auto neodrel o futra :).
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Koukám , že riskujete všichni , co když si takhle ucvakneš hlavu , to to radši odřu ! Couvám podle zrcátek , hold zvyk z náklaďáku .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Sparrow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sparrow »

já teda taky od dob, kdy jsem jezdil s pickupem, tak couvám jedině podle zrcátek. Nejhorší ale je, když couvám do garáže s oktávkou, ta nemá pravý zrcátko, tam to chce mít dobrej odhad... ale taky se to dá naučit, ještě jsem to neodřel :-)
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Tomáš píše:Koukám , že riskujete všichni , co když si takhle ucvakneš hlavu , to to radši odřu ! Couvám podle zrcátek , hold zvyk z náklaďáku .
Nestalo se to primo me, ale znamemu, kdyz si privezl nove auto a chtel si dat extra pozor pri zajizdeni do garaze :(.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Sparrow píše:já teda taky od dob, kdy jsem jezdil s pickupem, tak couvám jedině podle zrcátek. Nejhorší ale je, když couvám do garáže s oktávkou, ta nemá pravý zrcátko, tam to chce mít dobrej odhad... ale taky se to dá naučit, ještě jsem to neodřel :-)
Taky u Nubci kombi couvam podle zrcatek, ale priznam se, ze nekdy bych parkovaci senzory ocenil.
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Tak ja, ja necouvam :lol:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Brainman píše:Tak ja, ja necouvam :lol:
Jasne, tak je to spravne, tak to ma byt. Stale vpred ni o krok zpet ;).
glady

Příspěvek od glady »

Tomáš píše:Teda Glady, ty kecáš ! Jinde píšeš , že jsi to auto strkal , tady jsi ho blbě zabrzdil , ať je to jak chce , dveře jsou našrot , co ? To nas.... . Fakt ti to nepřeju , ale znáš to , za blbost se platí ....
Abych to uvedl na pravou míru, tak za prvý, to auto jsem měl zaparkovaný před domem, chtěl jsem ho nstartoivat ale nic, se nedělo, tak jsem porstě vydělal klíče, ale zapoměl jsem to pořádně zabrzdit, tím ty dvěře, a ptomo mě šel pomoc kámoš to roztlačit, už jste v obraze ?
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Nechápu , nerozumím......

Mě taky nejde auto NSTARTOIVAT a ještě nikdy se mi nepovedlo PORSŤE VYĎELAT klíče........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

glady píše:
Tomáš píše:Teda Glady, ty kecáš ! Jinde píšeš , že jsi to auto strkal , tady jsi ho blbě zabrzdil , ať je to jak chce , dveře jsou našrot , co ? To nas.... . Fakt ti to nepřeju , ale znáš to , za blbost se platí ....
Abych to uvedl na pravou míru, tak za prvý, to auto jsem měl zaparkovaný před domem, chtěl jsem ho nstartoivat ale nic, se nedělo, tak jsem porstě vydělal klíče, ale zapoměl jsem to pořádně zabrzdit, tím ty dvěře, a ptomo mě šel pomoc kámoš to roztlačit, už jste v obraze ?
a ja se zase ptal proc jste roztlacovali auto bez klicku v zapalovani, nota bene ze u Nubiry musis klicek zamacknou, otocit, zamknout volant a pak teprve vyndat. Nejde jen ho vyndat ;)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“