VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Sezen si nekoho, kdo ti to dokaze nechat zapsat. Jinak mas s nejvetsi pravdepodobnosti smulu.
- Reklama
Pájo, já ti to napsal tak jak jsem to já vyřídil před 2 měsíci v Praze.
Nevím co tam v Jihlavě máte, ale značku kol před se nekupuješ na předepsanou značku auta.
Na auto si můžeš dát různé značky disků, musí hlavně plnit předepsané parametry.
Na technické zkontrolují jestli velikost kol dobře sedí na náboji a nijak nebrání/nepřekáží provozu auta (perování, vytočení kol do strany atd..) a pokud je to ok velikost kol potvrdí.
Pak můžeš na zápis do tech. průkazu.
Nevím co tam v Jihlavě máte, ale značku kol před se nekupuješ na předepsanou značku auta.
Na auto si můžeš dát různé značky disků, musí hlavně plnit předepsané parametry.
Na technické zkontrolují jestli velikost kol dobře sedí na náboji a nijak nebrání/nepřekáží provozu auta (perování, vytočení kol do strany atd..) a pokud je to ok velikost kol potvrdí.
Pak můžeš na zápis do tech. průkazu.
Carthell Prg
V typovém listu máš před se vypsanou značku a model auta a alternativní rozměry kol a pneu.
Takže typový list musíš mít přímo na Cruze.
Já mám v typovém listu na své auto vypsané asi 10 rozměru pneu a kol.
V origo velkém techničáku jsem měl zapsané asi jenom 3 rozměry.
Takže typový list musíš mít přímo na Cruze.
Já mám v typovém listu na své auto vypsané asi 10 rozměru pneu a kol.
V origo velkém techničáku jsem měl zapsané asi jenom 3 rozměry.
Carthell Prg
JJJJUUUUUPPPPPíííííííííííííííííí.
Tak jsem to zkusil znova a už mi volali, že tam mám k vyzvednutí typový list na moje kola, na moje auto. A hlavní je, že to je úplně ZADARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Auto by tam nebylo uvedeno v případě, že bych koupil laciná alu kola. Ty mají pouze atest.
Tak jsem to zkusil znova a už mi volali, že tam mám k vyzvednutí typový list na moje kola, na moje auto. A hlavní je, že to je úplně ZADARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Auto by tam nebylo uvedeno v případě, že bych koupil laciná alu kola. Ty mají pouze atest.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Scorpion.11
A máš po starostech
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jaké brzdové destičky by jste dali na Cruze? Popřípadě něco lepšího za dobrou cenu, poradíte?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak se nám toho spoustu událo za tu dobu, co jsem tady byl naposled. Mám první technickou, měnil jsem brzdový destičky a mám po dovolený . Uteklo to jako voda, ale myslel jsem i tam na vás a přikládám pár fotek .
S celou rodinkou
S celou rodinkou
Egyptské Chevrolety
A další ......
I Cruze tam byl
Plavba po Nilu odhalila velkou reklamu Chevrolet nahoře
- Scorpion.11
No co k tomu dodat? Asi jen to, že jsi hodný, že jsi na nás myslel a podělil ses s námi o svoje postřehy a fotky
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Takhle vypadá hrdý uživatel
Který žije pro chevy a nerozlišuje černý/bílý korejec/amerika
prostě když vídí náš znak má radost v srdci. Respekt
Který žije pro chevy a nerozlišuje černý/bílý korejec/amerika
prostě když vídí náš znak má radost v srdci. Respekt
Ahoj kamarádi. Dlouho jsem tady nebyl. Mám hrozně moc práce. Já vím, to mě neomlouvá .
Tak asi po roce a něco do mě opět zezadu najel borec autem. Nárazník stejně jako minule prasklý. Už se to řeší, tak doufám, že to brzy bude vyřešený. Nechám to rozpočtem a opravím si to až na jaře. Už jsem si zjišťoval i ceny v Carmaxu. Neumím si představit, že by to bylo víc nabouraný. Už tohle mě drásá srdce .
Tak asi po roce a něco do mě opět zezadu najel borec autem. Nárazník stejně jako minule prasklý. Už se to řeší, tak doufám, že to brzy bude vyřešený. Nechám to rozpočtem a opravím si to až na jaře. Už jsem si zjišťoval i ceny v Carmaxu. Neumím si představit, že by to bylo víc nabouraný. Už tohle mě drásá srdce .