Zdravím,máte někdo na autě namontováno Lpg Landi Renzo?? Rád bych "vyměnil" info o systému.Nebo je tady někdo,kdo to montuje? Nebo se dokáže napíchnout na ŘJ lpg ? Chystám se na repas reduktoru , mám Typ IG1 , už to někdo dělal?
Něco už jsem nastudoval,ale není nad osobní zkušenosti.
Díky za info
LPG Landi Renzo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
LPG Landi Renzo
Daewoo Tacuma 2.0.CDX LPG 89kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: LPG Landi Renzo
Já ho mam. Al ejsem jenom uživatel. Konkrétně mam typ Omegaz a vstřiky Matrix (už druhý, první chcíply po 145 tis km)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Mám, ale taky jako uživatel. K napíchnutí je údajně potřeba jejich software, který je snad nemožné sehnat "neoficiálně".
Napíchnout to umí určitě Kánský v Hradci a měli by to umět i ve Strakonicích.
Kolik máš na reduktoru najeto, že už repasuješ?
Napíchnout to umí určitě Kánský v Hradci a měli by to umět i ve Strakonicích.
Kolik máš na reduktoru najeto, že už repasuješ?
Orlando 1,8i LTZ LPG LandiRenzo E-OBD, Electronic Valve Protector
Kolik máš na reduktoru najeto, že už repasuješ?[/quote]
Plyn je namontován už 10 let,zatím sem mněnil nádrž. Auto jede bez problémů,akorát když se ohřeje motor a tím pádem i reduktor,tak je cítit plyn,když zastavím třeba na semaforu.Na vstřikách, v motoru ani na nádrži to nesmrdí.Takže tomusí utíkat na reduktoru. origo reduktor od landi stojí cca 10.000,-
a repas sada membrán+filtr cca 2500,- (bez záruky).No ještě dnes to budu řešit tady s místní firmou ,co mi montovali plyn do feldy a je tu ještě možnost dát nový reduktor,né landi,ale výkonově stejný za cca 3500,-(tuším Lovato) což je jen o cca 1000,- víc než repas a bude to nové se zárukou .
Když jsem vlezl pod auto,tak na spodní straně reduktoru-je to taková tupá špička s mini dírkou-je mokrá skvrna:takže nejspíš tam to netěsní.
No na 60% už jse rozhodnutý pro ten nový.Uvidím jak bude firma "akční"
Plyn je namontován už 10 let,zatím sem mněnil nádrž. Auto jede bez problémů,akorát když se ohřeje motor a tím pádem i reduktor,tak je cítit plyn,když zastavím třeba na semaforu.Na vstřikách, v motoru ani na nádrži to nesmrdí.Takže tomusí utíkat na reduktoru. origo reduktor od landi stojí cca 10.000,-
a repas sada membrán+filtr cca 2500,- (bez záruky).No ještě dnes to budu řešit tady s místní firmou ,co mi montovali plyn do feldy a je tu ještě možnost dát nový reduktor,né landi,ale výkonově stejný za cca 3500,-(tuším Lovato) což je jen o cca 1000,- víc než repas a bude to nové se zárukou .
Když jsem vlezl pod auto,tak na spodní straně reduktoru-je to taková tupá špička s mini dírkou-je mokrá skvrna:takže nejspíš tam to netěsní.
No na 60% už jse rozhodnutý pro ten nový.Uvidím jak bude firma "akční"
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mě to servisuje Bařtipán v Příbrami a když mu vykradli dílnu a neměl na to věci, byl jsem i ve Strakonicích. Taky na to měli HW a SW.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Já jezdím tady u nás v Táboře k Pincovi,asi jedinej na táborsku(nevím) a vždy byl ochotný,rychlý a celkem bezproblémový. Dneska odpoledne jsem se tam domluvil na výměně reduktoru a ve čtvrtek po ránu mu dám auto na výmněnu.Tak se zítra uvidí.
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
No i tak to jsou dobrý pálky.oldman píše: origo reduktor od landi stojí cca 10.000,-
Já teď mám nový od Stefanelli za cca 1800, při tý ceně jsme ani neřesili repasi. Původně jsem měl Revo DT Gas, vydržel 86 000 km a jako reduktor byl stále OK, odešla cívka elektromagnetu ve vstupním ventilu. Nový by stál necelých 2000. Nebo český Magic 3 stojí cca 1700. Vše z toho stačí výkonově pro Tacumu víc než bohatě...
Tacuma 2.0 CDX, LPG D.T.Gas, 2004
Praha 9
Praha 9
Tak jsem přátelé po výmněně reduktoru,po seřízení tlaku a map a špiček a nevím čeho ještě.A konečně mi to v autě není cítit plynem Taky jsem vyměnil rozvody a olej a termostat. Motor se hezky srovnal,jen si vrní . Takže jsem konečně vyrazil na delší trasu,abych Tacumu otestoval. Musím říct,že jsem se ze začátku bál "na to " šlapat a držel jsem otáčky na značce EKO . Ale to je šílená jízda,nemluvě o dálnici.Takže jsem jel normálně.Po dálnici +- 130,motor do 4000 otáček. Najezdil jsem sobota-úterý 950 km z toho asi 760 po dálnici . A vyšla mi spotřeba 9,7 l/100km LPG. Takže za mně dobrý. Tacuma byla v pohodě i já a manželka. Většinou po takové cestě(cca 4,5 hod) Octavií jsme byli docela rozlámaní a teď jsme byli v pohodě. Teď budu sledovat spotřebu po těch okrskách,co jezdím denně min.60km.Tady se to nechá jet na "eko" Potom poreferuji,jak jsme s Tacumou na tom.
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW