VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Právě, že by si každej myslel, že imituju "Kita", tak mi to přijde kýčovitý. Musel bych se schovávat pod volant, aby si mysleli, že jezdí sám .
Já vím, ten znak by měl být zlatej, ale teď se to k tomu nějak už nehodilo.
Jinak se omlouvám, ale do dneška jsem ten nárazník nenafotil. Nechal jsem to udělat rozpočtem a nakonec mi přišlo od pojišťovny na účet 19.995,- Kč což mě brutálně překvapilo . Nechám si to opravit asi až na jaře. Přece jen, co kdyby přes zimu do mě zase někdo najel. Taky přemýšlím, že to nebudu opravovat vůbec. Není to téměř vůbec vidět. Až nafotím, tak to ani nenajdete. Za ty peníze bych si koupil nové letní pneu a spoustu dalších věcí. Nebo to nechám opravit za těch 6300,- v Auto Kelly a pořád zbyde dost. Uvidíme. Pán z pojišťovny říkal, že se dnes už nesmí koukat na amortizaci, že mi novým dílem zvednou cenu auta a že mám nárok si to nechat opravit ve značkovém servise.
Já vím, ten znak by měl být zlatej, ale teď se to k tomu nějak už nehodilo.
Jinak se omlouvám, ale do dneška jsem ten nárazník nenafotil. Nechal jsem to udělat rozpočtem a nakonec mi přišlo od pojišťovny na účet 19.995,- Kč což mě brutálně překvapilo . Nechám si to opravit asi až na jaře. Přece jen, co kdyby přes zimu do mě zase někdo najel. Taky přemýšlím, že to nebudu opravovat vůbec. Není to téměř vůbec vidět. Až nafotím, tak to ani nenajdete. Za ty peníze bych si koupil nové letní pneu a spoustu dalších věcí. Nebo to nechám opravit za těch 6300,- v Auto Kelly a pořád zbyde dost. Uvidíme. Pán z pojišťovny říkal, že se dnes už nesmí koukat na amortizaci, že mi novým dílem zvednou cenu auta a že mám nárok si to nechat opravit ve značkovém servise.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
Ci je cierny ci zlaty kazdy vie ze je to Chevy takto je to podla mna TOP
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Tak po dlouhé době opět tady. Udělal jsem si ty zadní světla, aby svítily všechny podle Franty. Tímto mu děkuji za návod.
A trochu jsem experimentoval s kolama. Co myslíte, budou Chevíkovi slušet?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Nepochybne vyzera to super aj kola aj svetla
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
- Scorpion.11
Pěkná práce a kola mají šmrnc. To máš červený reflexní proužek na kolo? Taky je mám v merku
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Jee
Na něčem podobným zrovna dělám o))
Hraju si s origo "17"
Našel jsem firmu která dělá i různé provedení těch pásků
http://www.prouzky-na-rafky.cz/cz/konfigurator
Já budu mít typ fast
Na něčem podobným zrovna dělám o))
Hraju si s origo "17"
Našel jsem firmu která dělá i různé provedení těch pásků
http://www.prouzky-na-rafky.cz/cz/konfigurator
Já budu mít typ fast
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Ten proužek není reflexní, jen červená barva. Je to koupený přímo na kola. Zatím mám jen jedno kolo. Snad to bude na autě pěkný. Nechci to mít moc přeplácaný.
moooc, krásný....to bude fešák )
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
VIP kola super. cervený pás to oživí. Ja mam to takto.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
No vidíš, to by mě nenapadlo to nalepit až takhle dovnitř. Vypadá to fakt dobře .
ahoj mozes mi dat link na ten navod ? a ako sa potom zapinaju hmlovky napr pri stk atd ? a svietia tie hmlovky stale jasnejsie ako obrysovky ? aby nebol problem na cestach atd...VIP píše:Tak po dlouhé době opět tady. Udělal jsem si ty zadní světla, aby svítily všechny podle Franty. Tímto mu děkuji za návod.
Dneska mi volali z Chevroletu, že je svolávací akce a mám se dostavit na výměnu nějaký hadičky nebo trubičky u předních brzd nebo co. Už si to moc nepamatuju co říkali. Volali i někomu z vás?
mne nie... mam rok 2011
Já mám taky 2011. Dneska jsem tam byl. V papírech bylo napsáno prosakování brzdové kapaliny, výměna hadice k předním brzdovým kotoučům.
v stredu pojdem prezuvat tak sa ich opytam... ale pochybujem ze budu o niecom vediet