Nemohl by mě někdo poradit , čím toio je že mi to auto pípá.

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

glady

Příspěvek od glady »

Akri píše:už zase tady mluvis v nareci? :lol:
Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečí :-D
Reklama

glady

Příspěvek od glady »

Akri píše:airbag ti zjisti na diagnostice, ale budes muset zaplatit :idea:
Aha mno slyšel jsme že napojení na PC u Daewoo sotí 700 až 900 kč to si radši to auto nechám za osm stovke dotankovat, mno zapoměl jsme teda jen půlku nádrže :-D
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

glady píše:
Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečí :-D
spodek a dutiny-to netusim, ja si to delam sam, material vyjde asi do 1 tis kc, maximalne, za oboje.
Ja mam plnou za 550kč :lol: :lol:
diagnoszika stoji od nakejch 300 az do...., ja platil minule 800, stravil jsem tam 4 hodiny :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
glady

Příspěvek od glady »

Akri píše:
glady píše:
spodek a dutiny-to netusim, ja si to delam sam, material vyjde asi do 1 tis kc, maximalne, za oboje.
diagnoszika stoji od nakejch 300 az do...., ja platil minule 800, stravil jsem tam 4 hodiny :roll:
Takl to si děláš srandu ne ? jen tisíc korun jko ? mno ale to myslíš u toho svýho hadroplánu ne ? i sotu nadrží he he, mě sotjí plná... mmno já ji ještě nikdy plnou neměl :_D vždy t ankuji tak za 700 kč víc nedám dohromady v drobných :-D
Ty máš vážně jen Hadro, nebo nwěco lepšího ?
Sparrow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sparrow »

glady píše:
Brainman píše:no myslim ze on by nerad potkal nas ( uz) :lol:
Ale no tak snad nejsi na nás začátečníka tak nabroušeý hm ? pane máš sice výkonější aut ale ujel bych ti se svým turbem he he :_D mimochodem jak zjisítm oc jsme jeslti začátečník či co ?
pánové, tahle výzva by celkem stála za úvahu, třeba má ta šestnáckta opravdu větší výkon než těch našich 130 kobylek.... :-)))
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

glady píše:
Akri píše:
glady píše: Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečí :-D
Takl to si děláš srandu ne ? jen tisíc korun jko ? mno ale to myslíš u toho svýho hadroplánu ne ? i sotu nadrží he he, mě sotjí plná... mmno já ji ještě nikdy plnou neměl :_D vždy t ankuji tak za 700 kč víc nedám dohromady v drobných :-D
Ty máš vážně jen Hadro, nebo nwěco lepšího ?
ja jsem rikal, jen material za 1000kc, ja nevim kolik to stoji, kdyz ti to delaji :idea:
tady mam auto:
http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2004101002
glady

Příspěvek od glady »

Sparrow píše:
glady píše:
Brainman píše:no myslim ze on by nerad potkal nas ( uz) :lol:
Ale no tak snad nejsi na nás začátečníka tak nabroušeý hm ? pane máš sice výkonější aut ale ujel bych ti se svým turbem he he :_D mimochodem jak zjisítm oc jsme jeslti začátečník či co ?
pánové, tahle výzva by celkem stála za úvahu, třeba má ta šestnáckta opravdu větší výkon než těch našich 130 kobylek.... :-)))
M8m ho překuchávaýho nevím jeslti znáte človíčka, mě :-D jsme si auto vyleštil a poladil jezdí to jak drak :-D Ale asi vaše koně fakt nepřeřenu, mimochodem kolik koní mám moje autí ? když je ot 1.6 ?
Sparrow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sparrow »

glady píše: M8m ho překuchávaýho nevím jeslti znáte človíčka, mě :-D jsme si auto vyleštil a poladil jezdí to jak drak :-D Ale asi vaše koně fakt nepřeřenu, mimochodem kolik koní mám moje autí ? když je ot 1.6 ?
čoveče bůhví co tam máš za zvířata ... :-))))
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Sparrow píše:
glady píše: M8m ho překuchávaýho nevím jeslti znáte človíčka, mě :-D jsme si auto vyleštil a poladil jezdí to jak drak :-D Ale asi vaše koně fakt nepřeřenu, mimochodem kolik koní mám moje autí ? když je ot 1.6 ?
asi osli nebo konove nebo lucni konoviky
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
glady

Příspěvek od glady »

Brainman píše:
Sparrow píše:
asi osli nebo konove nebo lucni konoviky
No jo dělejte si prdelku ze začátečníka hehe, nevítej ak ot autí torkšu ztišit ? ted do sebe hustím manual od jednoho moc milého člověka
Sparrow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sparrow »

glady píše:No jo dělejte si prdelku ze začátečníka hehe, nevítej ak ot autí torkšu ztišit ? ted do sebe hustím manual od jednoho moc milého člověka
zkusils už otočit klíčkem do levé krajní polohy? mně to zabírá
glady

Příspěvek od glady »

Sparrow píše:
glady píše:No jo dělejte si prdelku ze začátečníka hehe, nevítej ak ot autí torkšu ztišit ? ted do sebe hustím manual od jednoho moc milého člověka
zkusils už otočit klíčkem do levé krajní polohy? mně to zabírá
Ha ha moc zábavný trvalo mě to sice chvíli než mě ot došlo 8) , mno nic mějte se bezva dě+kuji za vaši toleranci a za vaši ochotu radit, chtlě bych se torkšu vrhnout do lekktornického tuningu... nevíte jestli to bude v pohodě když si to auto podsvítím ? myslím jako dole ?
Sparrow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sparrow »

glady píše: Ha ha moc zábavný trvalo mě to sice chvíli než mě ot došlo 8) , mno nic mějte se bezva dě+kuji za vaši toleranci a za vaši ochotu radit, chtlě bych se torkšu vrhnout do lekktornického tuningu... nevíte jestli to bude v pohodě když si to auto podsvítím ? myslím jako dole ?
každopádně to má několik výhod: hned vidíš, jestli ti pod autem něco neteče, jestli ti tam někdo nespí, či teroristi nepřidělali nástražnou minu. A taky večer když vystupuješ, tak abys do něčeho nešláp :-)) no každopádně to je praktická záležitost, já bych do toho rozhodně šel, u nás obvykle nesvítí pouliční osvětlení...... 8)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Sparrow píše:
glady píše: Ha ha moc zábavný trvalo mě to sice chvíli než mě ot došlo 8) , mno nic mějte se bezva dě+kuji za vaši toleranci a za vaši ochotu radit, chtlě bych se torkšu vrhnout do lekktornického tuningu... nevíte jestli to bude v pohodě když si to auto podsvítím ? myslím jako dole ?
každopádně to má několik výhod: hned vidíš, jestli ti pod autem něco neteče, jestli ti tam někdo nespí, či teroristi nepřidělali nástražnou minu. A taky večer když vystupuješ, tak abys do něčeho nešláp :-)) no každopádně to je praktická záležitost, já bych do toho rozhodně šel, u nás obvykle nesvítí pouliční osvětlení...... 8)
ááá pááán je taky po porci ftipné kaše :lol:
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Dalsi vyhoda je ze kdyz pracujes pod autem (auti) :? nepotrebujes montazni lampu
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“