Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Richard

Příspěvek od Richard »

glady píše:
Sparrow píše:nevím, glady, ale jestli mluvíš stejně jako píšeš, budeme mít možná komunikační problémy - kdyžtak přivez tlumočníka :-)))

Né mluvím docela v pořádku a jinak jsem Jirka jooo tak porsím nevykejte já vykám vám rád mě ot baví ale vy mě nee :-D Jinak mluvím i píšu okej ale ot se musí chtít. :D Jinak jeden človíček mě sliboval teda manual na Nubiru ale zatím nic ach jo
Hele Galdy už asi 0,5 hodiny ho máš na mailu, tak si nestěžuj, poštou by to trvqalo podstatně dýl :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Reklama

glady

Příspěvek od glady »

Richard píše:
glady píše:
Sparrow píše:nevím, glady, ale jestli mluvíš stejně jako píšeš, budeme mít možná komunikační problémy - kdyžtak přivez tlumočníka :-)))

Né mluvím docela v pořádku a jinak jsem Jirka jooo tak porsím nevykejte já vykám vám rád mě ot baví ale vy mě nee :-D Jinak mluvím i píšu okej ale ot se musí chtít. :D Jinak jeden človíček mě sliboval teda manual na Nubiru ale zatím nic ach jo
Hele Galdy už asi 0,5 hodiny ho máš na mailu, tak si nestěžuj, poštou by to trvqalo podstatně dýl :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekecj vážně ? a já přemýšlel kdo mě dnewksa píše email ,když je otlik hodin, víš chodí mě upomínka na email :-D jo nevíš jak tma můžu dát fotku svého autíka ?
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

glady píše:
Richard píše:
glady píše:
Nekecj vážně ? a já přemýšlel kdo mě dnewksa píše email ,když je otlik hodin, víš chodí mě upomínka na email :-D jo nevíš jak tma můžu dát fotku svého autíka ?
ehle lgady asze it neruozmim, akj je ot mzony? :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

AKRI napsal :ehle lgady asze it neruozmim, akj je ot mzony? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Tka ot ne , nsad enchceet zaloižt vlatsní náeřčí :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Tomáš píše:AKRI napsal :ehle lgady asze it neruozmim, akj je ot mzony? :lol: :lol: :lol: :lol:
Tka ot ne , nsad enchceet zaloižt vlatsní náeřčí :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Mimochodem, vsimate si, ze opravdu kdyz prehazite jen vnitrni pismenka ve slove a prvni a posledni nechate spravne, ze se to cte mnohem lip (no vcelku bez problemu)? Mozek je opravdu zajimava masinka. :)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

A DOST !!! :twisted:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tomáš píše:A DOST !!! :twisted:
porč? :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
glady

Příspěvek od glady »

PavelZ píše:
Tomáš píše:AKRI napsal :ehle lgady asze it neruozmim, akj je ot mzony? :lol: :lol: :lol: :lol:
Tka ot ne , nsad enchceet zaloižt vlatsní náeřčí :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mimochodem, vsimate si, ze opravdu kdyz prehazite jen vnitrni pismenka ve slove a prvni a posledni nechate spravne, ze se to cte mnohem lip (no vcelku bez problemu)? Mozek je opravdu zajimava masinka. :)[/quote]

Do otho jdu hendka :-P
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“