Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká
Ldičky poradte mi co znamená že když vypnu auto, otočím kličkém ven a bliká mi takový zámek, na displaji u tachometru ? co to znamená ? a nezmizne to ani po zamčení a zablokování volantu otočením... nevíte co ot může být ? Prosím poradte mi co se děje
- Reklama
Re: Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká
To je kontrolka imobilizerua ta bliká furt, jakmile je klíček s čipem venku ze spínací skříňky. Mrkni na servisní manuál a vše si prostuduj, spoustu tam toho najdeš.glady píše:Ldičky poradte mi co znamená že když vypnu auto, otočím kličkém ven a bliká mi takový zámek, na displaji u tachometru ? co to znamená ? a nezmizne to ani po zamčení a zablokování volantu otočením... nevíte co ot může být ? Prosím poradte mi co se děje
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
A neporadil by jsi mě teda kde mám ten manuál sehnat kldyž je Německy ? hm.... pošli mě ho poštou he he nebo emailemRichard píše:To je kontrolka imobilizerua ta bliká furt, jakmile je klíček s čipem venku ze spínací skříňky. Mrkni na servisní manuál a vše si prostuduj, spoustu tam toho najdeš.glady píše:Ldičky poradte mi co znamená že když vypnu auto, otočím kličkém ven a bliká mi takový zámek, na displaji u tachometru ? co to znamená ? a nezmizne to ani po zamčení a zablokování volantu otočením... nevíte co ot může být ? Prosím poradte mi co se děje
Hele Glady není to problém, ale poštu nepodporuju a mail na tebe nemám!glady píše:
A neporadil by jsi mě teda kde mám ten manuál sehnat kldyž je Německy ? hm.... pošli mě ho poštou he he nebo emailem
Pošli mi SZ s tvým mailem a máš českej manual - návod na Nubiru I obratem. Tedy není tam úplně vše, ale to podstatný je tam.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Přesně tak já mám občas chybičku víš jsme z vesnice aspon někdo se mě zastane doufám že mě za ot nehcete vyhodit,. jo bude někdy nějaký sraz ? a mohl bych se stavit nebo to se nějak musím zaregistorvat či co ? nebo vesničany neberete ? heč už mi neleze hnuj z auta od té doby co mám NubirkuAkri píše:ty ses ale pedant na vsi se na nejakou chybu nekoukaBrainman píše:pane Glady, ac nejsem moderator, pouzivejte prosim hovorovou nebo spisovnou cestinu ( nechci mentorovat ale me to vadi) diky
s takovym bych chtel mit dvojdomek
Sparrow píše:nevím, glady, ale jestli mluvíš stejně jako píšeš, budeme mít možná komunikační problémy - kdyžtak přivez tlumočníka ))
Né mluvím docela v pořádku a jinak jsem Jirka jooo tak porsím nevykejte já vykám vám rád mě ot baví ale vy mě nee Jinak mluvím i píšu okej ale ot se musí chtít. Jinak jeden človíček mě sliboval teda manual na Nubiru ale zatím nic ach jo