Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečíAkri píše:už zase tady mluvis v nareci?
Nemohl by mě někdo poradit , čím toio je že mi to auto pípá.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
spodek a dutiny-to netusim, ja si to delam sam, material vyjde asi do 1 tis kc, maximalne, za oboje.glady píše:Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečíAkri píše:už zase tady mluvis v nareci?
Ja mam plnou za 550kč
diagnoszika stoji od nakejch 300 az do...., ja platil minule 800, stravil jsem tam 4 hodiny
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Takl to si děláš srandu ne ? jen tisíc korun jko ? mno ale to myslíš u toho svýho hadroplánu ne ? i sotu nadrží he he, mě sotjí plná... mmno já ji ještě nikdy plnou neměl :_D vždy t ankuji tak za 700 kč víc nedám dohromady v drobnýchAkri píše:spodek a dutiny-to netusim, ja si to delam sam, material vyjde asi do 1 tis kc, maximalne, za oboje.glady píše:Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečíAkri píše:už zase tady mluvis v nareci?
Ja mam plnou za 550kč
diagnoszika stoji od nakejch 300 az do...., ja platil minule 800, stravil jsem tam 4 hodiny
Ty máš vážně jen Hadro, nebo nwěco lepšího ?
-
- Kontaktovat uživatele:
pánové, tahle výzva by celkem stála za úvahu, třeba má ta šestnáckta opravdu větší výkon než těch našich 130 kobylek.... ))glady píše:Ale no tak snad nejsi na nás začátečníka tak nabroušeý hm ? pane máš sice výkonější aut ale ujel bych ti se svým turbem he he :_D mimochodem jak zjisítm oc jsme jeslti začátečník či co ?Brainman píše:no myslim ze on by nerad potkal nas ( uz)
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem rikal, jen material za 1000kc, ja nevim kolik to stoji, kdyz ti to delajiglady píše:Takl to si děláš srandu ne ? jen tisíc korun jko ? mno ale to myslíš u toho svýho hadroplánu ne ? i sotu nadrží he he, mě sotjí plná... mmno já ji ještě nikdy plnou neměl :_D vždy t ankuji tak za 700 kč víc nedám dohromady v drobnýchAkri píše:spodek a dutiny-to netusim, ja si to delam sam, material vyjde asi do 1 tis kc, maximalne, za oboje.glady píše: Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečí
Ja mam plnou za 550kč
Ty máš vážně jen Hadro, nebo nwěco lepšího ?
tady mam auto:
http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2004101002
AKRI - (byl) Muž z Ria !
M8m ho překuchávaýho nevím jeslti znáte človíčka, mě jsme si auto vyleštil a poladil jezdí to jak drak Ale asi vaše koně fakt nepřeřenu, mimochodem kolik koní mám moje autí ? když je ot 1.6 ?Sparrow píše:pánové, tahle výzva by celkem stála za úvahu, třeba má ta šestnáckta opravdu větší výkon než těch našich 130 kobylek.... ))glady píše:Ale no tak snad nejsi na nás začátečníka tak nabroušeý hm ? pane máš sice výkonější aut ale ujel bych ti se svým turbem he he :_D mimochodem jak zjisítm oc jsme jeslti začátečník či co ?Brainman píše:no myslim ze on by nerad potkal nas ( uz)
-
- Kontaktovat uživatele:
čoveče bůhví co tam máš za zvířata ... )))glady píše: M8m ho překuchávaýho nevím jeslti znáte človíčka, mě jsme si auto vyleštil a poladil jezdí to jak drak Ale asi vaše koně fakt nepřeřenu, mimochodem kolik koní mám moje autí ? když je ot 1.6 ?
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
asi osli nebo konove nebo lucni konovikySparrow píše:čoveče bůhví co tam máš za zvířata ... )))glady píše: M8m ho překuchávaýho nevím jeslti znáte človíčka, mě jsme si auto vyleštil a poladil jezdí to jak drak Ale asi vaše koně fakt nepřeřenu, mimochodem kolik koní mám moje autí ? když je ot 1.6 ?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
No jo dělejte si prdelku ze začátečníka hehe, nevítej ak ot autí torkšu ztišit ? ted do sebe hustím manual od jednoho moc milého člověkaBrainman píše:asi osli nebo konove nebo lucni konovikySparrow píše:čoveče bůhví co tam máš za zvířata ... )))glady píše: M8m ho překuchávaýho nevím jeslti znáte človíčka, mě jsme si auto vyleštil a poladil jezdí to jak drak Ale asi vaše koně fakt nepřeřenu, mimochodem kolik koní mám moje autí ? když je ot 1.6 ?
Ha ha moc zábavný trvalo mě to sice chvíli než mě ot došlo , mno nic mějte se bezva dě+kuji za vaši toleranci a za vaši ochotu radit, chtlě bych se torkšu vrhnout do lekktornického tuningu... nevíte jestli to bude v pohodě když si to auto podsvítím ? myslím jako dole ?Sparrow píše:zkusils už otočit klíčkem do levé krajní polohy? mně to zabíráglady píše:No jo dělejte si prdelku ze začátečníka hehe, nevítej ak ot autí torkšu ztišit ? ted do sebe hustím manual od jednoho moc milého člověka
-
- Kontaktovat uživatele:
každopádně to má několik výhod: hned vidíš, jestli ti pod autem něco neteče, jestli ti tam někdo nespí, či teroristi nepřidělali nástražnou minu. A taky večer když vystupuješ, tak abys do něčeho nešláp ) no každopádně to je praktická záležitost, já bych do toho rozhodně šel, u nás obvykle nesvítí pouliční osvětlení......glady píše: Ha ha moc zábavný trvalo mě to sice chvíli než mě ot došlo , mno nic mějte se bezva dě+kuji za vaši toleranci a za vaši ochotu radit, chtlě bych se torkšu vrhnout do lekktornického tuningu... nevíte jestli to bude v pohodě když si to auto podsvítím ? myslím jako dole ?
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ááá pááán je taky po porci ftipné kašeSparrow píše:každopádně to má několik výhod: hned vidíš, jestli ti pod autem něco neteče, jestli ti tam někdo nespí, či teroristi nepřidělali nástražnou minu. A taky večer když vystupuješ, tak abys do něčeho nešláp ) no každopádně to je praktická záležitost, já bych do toho rozhodně šel, u nás obvykle nesvítí pouliční osvětlení......glady píše: Ha ha moc zábavný trvalo mě to sice chvíli než mě ot došlo , mno nic mějte se bezva dě+kuji za vaši toleranci a za vaši ochotu radit, chtlě bych se torkšu vrhnout do lekktornického tuningu... nevíte jestli to bude v pohodě když si to auto podsvítím ? myslím jako dole ?
AKRI - (byl) Muž z Ria !