Hľadám kvalitný alarm
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Hľadám kvalitný alarm
(po)Zajtra sa stanem majiteľom novučičkého červeného sedanu Chevrolet Kalos a neviem, aké zabezpečenie zvoliť. V základe je samozrejem imobilizér, pridám Defend-Lock (zámok páky), ale neviem sa rozhodnúť ohľadom alarmu. Hľadám niečo do 8000 SK s pagerom a najlepšie by bolo, keby sa dal ovládať originálnym diaľkovým ovládanám v kľúči.
Zatiaľ som našiel Akcent od Jablotronu alebo Magicar 9000A.
- Reklama
No je to můj názor, u Feldy jsem měl alarm s DO od Jablotronu a dodnes bez problémů funguje, což se nedá říct o originálním alarmu Nubiry
A cena je kolem 3000,- to jde ne
A cena je kolem 3000,- to jde ne
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
souhlasim s Richardem, lepsi DO s imobilizerem nez alarm, mel jsem Espero pred domem cca 10 m a zacal mi rvat alarm, vylez jsem ven a koukam ze mi tam lezou dva cikani tak zacnu rvat a oblikat se sebehnu dolu a samo ze tam nepockali, taky si nezapomeli vzit radio bez panelu a dalky co jsem mel u sebe ale vyrvali mi kliku od dveri a ukradli si radio ktery je kazdymu na nic ( protoze ma ( melo) kodovanej panel Sony MPX40? K cemu je pak alarm. A kdyz prilela PCR tak mi doporucili abych v aute nic nenechaval ???????????? Ze lidi ukradnou vsechno, lidi?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
V dobách kdy neexistovali odm. panely, se udělalo pouzdro na radio z plechuBrainman píše:souhlasim s Richardem, lepsi DO s imobilizerem nez alarm, mel jsem Espero pred domem cca 10 m a zacal mi rvat alarm, vylez jsem ven a koukam ze mi tam lezou dva cikani tak zacnu rvat a oblikat se sebehnu dolu a samo ze tam nepockali, taky si nezapomeli vzit radio bez panelu a dalky co jsem mel u sebe ale vyrvali mi kliku od dveri a ukradli si radio ktery je kazdymu na nic ( protoze ma ( melo) kodovanej panel Sony MPX40? K cemu je pak alarm. A kdyz prilela PCR tak mi doporucili abych v aute nic nenechaval ???????????? Ze lidi ukradnou vsechno, lidi?
a radio bylo připojeno konektorem-jen vyndáš a zandáš, jako panel-nechci vidět tvoji ženu až jí budeš nutit nacpat místo parfemu do kabelky rádio
Re: Hľadám kvalitný alarm
Přesně tak """mipo píše:(po)Zajtra sa stanem majiteľom novučičkého červeného sedanu Chevrolet Kalos a neviem, aké zabezpečenie zvoliť. V základe je samozrejem imobilizér, pridám Defend-Lock (zámok páky), ale neviem sa rozhodnúť ohľadom alarmu. Hľadám niečo do 8000 SK s pagerom a najlepšie by bolo, keby sa dal ovládať originálnym diaľkovým ovládanám v kľúči.
Keby som mal tieto dva na vyber, tak urcite M9000, pager je zabudovany v DO, dialkovy start, meranie teploty...mipo píše:(po)Zajtra sa stanem majiteľom novučičkého červeného sedanu Chevrolet Kalos a neviem, aké zabezpečenie zvoliť. V základe je samozrejem imobilizér, pridám Defend-Lock (zámok páky), ale neviem sa rozhodnúť ohľadom alarmu. Hľadám niečo do 8000 SK s pagerom a najlepšie by bolo, keby sa dal ovládať originálnym diaľkovým ovládanám v kľúči.
Ak dialk. start nechces existuje M9300, co je presne to iste len bez startu. Akcent je len jednocestny- to znamena fakt len hukajuce auto...
AK sa aj skombinuje s PG4W mas to dalsi privesok...
Ovladat originalnym klucom sa ale neda ani jeden z nich. To potom Athos GSM alarm, tam sa to da
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Nemáte niekto skúsenosti s dvojcestným alarmom CS1712?
Tak som sa nakoniec zbláznil a objednal si Magicar 8000B. U predajcu Chevrolet mi tvrdili, že obyčajná META na Kalos stojí 8500 bez montáže, tak som radšej zobral alrm s pagerom.
Zajtra je alarm doma a v sobotu je na rade montáž.
Zajtra je alarm doma a v sobotu je na rade montáž.
mrkni na www.Gihany.host.sk urcite si vyberies a za slvelé ceny !!!
[/url]mipo píše:(po)Zajtra sa stanem majiteľom novučičkého červeného sedanu Chevrolet Kalos a neviem, aké zabezpečenie zvoliť. V základe je samozrejem imobilizér, pridám Defend-Lock (zámok páky), ale neviem sa rozhodnúť ohľadom alarmu. Hľadám niečo do 8000 SK s pagerom a najlepšie by bolo, keby sa dal ovládať originálnym diaľkovým ovládanám v kľúči.