Pokec Olšovec 2015
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Scorpion.11
Re: Pokec Olšovec 2015
Tak samozřejmě, že máš pravdu
"custom1" no tak šetři s body, aby jsi mohl na sraz vůbec dojet
"custom1" no tak šetři s body, aby jsi mohl na sraz vůbec dojet
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Jirko - tak na to tvoje jazdenie nie že aveo stači ale je aj moc. Nič v zlom ale Ty jazdíš strašne málo aby si mohol pochopiť to čo píše KiaraStanley.
KiaraStanley - a s tebou úplne súhlasim. Človek naozaj v tedy je spokojný keď dokáže zrealizovať svoje sny. Nezáleží na tom aké sú. Dôlezité je ich zrealizovať . Môj nebohý otec ma naučil jedno.Nemožné neexistuje len neschopný človek. A ked niekto ti na niečo čo chceš sparviť povie Nie! Neznamená to že sa to nedá uskutočniť ,ale iba tolko že s tým dotyčným sa to nedá.
Úplne Ťa chápem a viem aké máš pocity pri jazda s camarom,a úplne najlepšie keď si jazdu vychutnávaš sám podla svojich predstáv.Poznám to. Veľa ludí má na to odlišný názor, že machruješ, že nevieš čo s peniazmi,a podobné kecy. Ale Tý ludia sú taký ktorý pre svoje sny nerobia nič iba nariakajú a hladajú dôvody prečo sa to neda.
Každému želam aby si splnil svoj sen ,je jedno aké to je . Či zbierať mince, alebo tuningovať autá, jazdiť na bicykli po svete. Hlavné je aby pre neho to malo zmysel,mal z toho on sám radosť ,a hlavne niečo pre to aj urobil.
A možno aj zraz ako Olšovec je 1krok tomu aby si človek užival svoje sny.
Preto ludia s fóra prídte sa podeliť o svoje záluby a zabaviť sa na víken. Možno práve na zraze spoznáte človeka ktorý má podobné záujmi ako Vy ,
KiaraStanley - a s tebou úplne súhlasim. Človek naozaj v tedy je spokojný keď dokáže zrealizovať svoje sny. Nezáleží na tom aké sú. Dôlezité je ich zrealizovať . Môj nebohý otec ma naučil jedno.Nemožné neexistuje len neschopný človek. A ked niekto ti na niečo čo chceš sparviť povie Nie! Neznamená to že sa to nedá uskutočniť ,ale iba tolko že s tým dotyčným sa to nedá.
Úplne Ťa chápem a viem aké máš pocity pri jazda s camarom,a úplne najlepšie keď si jazdu vychutnávaš sám podla svojich predstáv.Poznám to. Veľa ludí má na to odlišný názor, že machruješ, že nevieš čo s peniazmi,a podobné kecy. Ale Tý ludia sú taký ktorý pre svoje sny nerobia nič iba nariakajú a hladajú dôvody prečo sa to neda.
Každému želam aby si splnil svoj sen ,je jedno aké to je . Či zbierať mince, alebo tuningovať autá, jazdiť na bicykli po svete. Hlavné je aby pre neho to malo zmysel,mal z toho on sám radosť ,a hlavne niečo pre to aj urobil.
A možno aj zraz ako Olšovec je 1krok tomu aby si človek užival svoje sny.
Preto ludia s fóra prídte sa podeliť o svoje záluby a zabaviť sa na víken. Možno práve na zraze spoznáte človeka ktorý má podobné záujmi ako Vy ,
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Je to tak. Kazdeho bavi neco jineho, nekoho auta, jineho holky . Ne ze by mne nebavily, ale doma to svoji drahe polovicce vykladat nebudu. Kazdy jsme nejaky a mame svoje sny. Jenze jen malokdo je dokaze realizovat. Problem je jen a jen ve vlastni hlave. Nikde jinde.
A jak rika Lomngi, pojdte se podelit o svoje konicky na sraze. Mluvilo se tady o RC modelech, to je taky hezka zaliba, pak treba ta sermirska show. Taky pekne a netradicni, kdyz si vezmete, jak casto se clovek setka s mecem. Navic trening bude asi pekna drina a hromada zraneni. Tak prijedte a ukazte, co zajima vas.
A jak rika Lomngi, pojdte se podelit o svoje konicky na sraze. Mluvilo se tady o RC modelech, to je taky hezka zaliba, pak treba ta sermirska show. Taky pekne a netradicni, kdyz si vezmete, jak casto se clovek setka s mecem. Navic trening bude asi pekna drina a hromada zraneni. Tak prijedte a ukazte, co zajima vas.
Hlavně, aby vyšlo počasí
Pršelo vám někdy, nebo jste vždy měli štěstí na hezké počasí?
custom1 píše:Hlavně, aby vyšlo počasí
Já byl na Olšovci před třemi lety s jiným clubem a celý víkend chcalo a chcalo, do toho zima jak v ruským filmu. Děs běs. A to bylo v červnu.
Ale poučení pro příště, nabalit pořádně teplý oblečení. Klepání kosy celou noc v chatce nebo večer v tom přístřešku nebylo fakt nic moc.
Dobré vědět, zařídíme se podle toho...KiaraStanley píše:custom1 píše:Hlavně, aby vyšlo počasí
Já byl na Olšovci před třemi lety s jiným clubem a celý víkend chcalo a chcalo, do toho zima jak v ruským filmu. Děs běs. A to bylo v červnu.
Ale poučení pro příště, nabalit pořádně teplý oblečení. Klepání kosy celou noc v chatce nebo večer v tom přístřešku nebylo fakt nic moc.
My jsme už taky zažili několik deštivých srazů. Pár let nazpět nám na jarních srazech KPUC pravidelně celý víkend pršelo. Od té doby jsme poučeni, že počasí se nesmí podceňovat - teplé oblečení, gumáky a pláštěnky s sebou
Hlavne aby nesnežilo
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Camaro 1. generace je fakt uzasny, ale to moc nejezdi ani na srazy amerik, protoze je hodne vzacny. Takze se budeme muset spokojit s tim, co mame.
No jestli vyjde pocasi, bude svitit slunicko a bude teplo, tak to nebude mit chybu.
A presne, jak rika Smire666, hlavne aby nesnezilo. Dokonce i v ty Praze uz par dni po ranu zase snezi, tak to mne moc netesi. Zima sice nebyla zadna, ale uz chci teplo a slunicko. Ten smog a permanentne zatazeno neni taky nic moc.
No jestli vyjde pocasi, bude svitit slunicko a bude teplo, tak to nebude mit chybu.
A presne, jak rika Smire666, hlavne aby nesnezilo. Dokonce i v ty Praze uz par dni po ranu zase snezi, tak to mne moc netesi. Zima sice nebyla zadna, ale uz chci teplo a slunicko. Ten smog a permanentne zatazeno neni taky nic moc.
je zabezpečené polojasné až slnečné počasie s teplotou do 22C v noci slabi dážd, a cez den krásne slnecno. nočná teplota od 6 do 10 C.
Hoza vieš dobre o čom hovorím . stači pozriet moje príspevky s minuloročných srazov.
Nórska predpoveď ma nikdy nesklamala ešte. Na Piesočnej sa ma niekdo spýtal ako môžu Nóri tak presne dlhodobo predpovedat počasie a stále im to vijde. Odpoved je jednoduchá - zavolajú mne a ja im poviem aké počasie chcem.
Hoza vieš dobre o čom hovorím . stači pozriet moje príspevky s minuloročných srazov.
Nórska predpoveď ma nikdy nesklamala ešte. Na Piesočnej sa ma niekdo spýtal ako môžu Nóri tak presne dlhodobo predpovedat počasie a stále im to vijde. Odpoved je jednoduchá - zavolajú mne a ja im poviem aké počasie chcem.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Je fakt, ze ty norsky predpovedi jsou neuveritelne spolehlivy. Kam se na ne hrabeme. Ale teploty bych teda bral jeste tak o pet stupnu vyssi, nez tech tvych az 22 a bez deste. Ale do kvetna daleko a mezitim se to jeste dvacetkrat zmeni.
- Scorpion.11
Jožko je naše rosnička Je, ale pravda, že počasí na srazu je pěkné a další víkendy se už ochladí a proprší
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Za dalsi dva vikendy po srazu uz si budu uzivat slunicko v Saint Tropez, takze to uz je mi uplne jedno.
ak si zamestnaný v práci a vieš čo máš robiť, nepotrebuješ sa baviť s nadriadeným, čo máš robiť, lebo to urobíš skôr ako keby ťa mal niekto naponebúť ... ak nie, tak to flákaš.KiaraStanley píše:Nejde o panikareni, ale je potreba si uvedomit, ze se dost blbe planuje, kdyz lidi nekomunikuji a neni dopredu s kym pocitat. Kdyz se v praci nebudete bavit se svym nadrizenym a budete si delat, co chcete, tak s vami taky pomerne brzy zatoci. Tak se k tomu laskave zkuste postavit stejne. Ani mne se uz moc nechce tahnout 250km daleko na sraz, na ktery je tady prihlasenych pet lidi.
No a my tu nadriadeného aj tak nemáme
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Tak to mas naprostou pravdu. Ja myslim, ze jsem ani nikdy v zivote nevidel vic jak dva korejsky Chevrolety pohromade. Pocetne vas bude urcite vic, protoze majitele amerik jezdi obvykle po jinych srazech. Vykony mame mnohem vetsi, to je jasny vzhledem k objemum nasich motoru, ale ono je to fakt hlavne o tom zivotnim stylu a radosti z jezdeni. Proto tahle auta mame.[/quote]
ak by si ich náhodou znovu dva "korejsky Chevrolety" chcel vidieť - nech sa páči
Boris