Já bych v pátek na žebírka šelScorpion.11 píše:Tak žebírka se samozřejmě pokusí zajistit a určitě nás zas pár bude, kdo bude chtít v pátek večer na ně zajít jako vloni, takže bych dle zájmu i zajistit stůl-e
KiaraStanley tak spanilku asi udělám co byla v loni po pěkné cestě s horským stoupáním, aby u některých amerik neubrousili lízátka
Pokec Olšovec 2015
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Pokec Olšovec 2015
- Reklama
- Scorpion.11
Tak o tom nepochybujiKiaraStanley píše:Jestli myslis naseho Tahoe, tak ano, to je poradny auto.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Scorpion.11
Tak beru na vědomí a určitě nás bude víc, takže počkáme na další adeptycustom1 píše:
Já bych v pátek na žebírka šel
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
My, jestli přijedeme, tak určitě nejdřív až v sobotu dopoledne, takže si dejte žebírka i za nás.
- Scorpion.11
Tak si dáš aspoň v sobotu žebírka
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Nó, tohle je pořádné auto. Camaro 3. generace je víc jak třicet let starý šuplík a přesto podle mně pořád nádherná stylovka.
Navíc IROC-Z a s targama. Ještě aby v tom byla "pět-sedma" a je to dokonalostKiaraStanley píše:Nó, tohle je pořádné auto. Camaro 3. generace je víc jak třicet let starý šuplík a přesto podle mně pořád nádherná stylovka.
Jo ,tak přesně to mně napadlo taky. Targa a alespoň 5,0L nebo 5,7L V8 a je to auto perfektní. Navíc tohle jsou auta, který jsou jednoduchý, spolehlivý a cenově dostupný i pro normálního smrtelníka. V6 2,8L nebo 3,1L se dají sehnat už od 70-80 tisíc Kč a V8 od 100 tisíc Kč.custom1 píše:Navíc IROC-Z a s targama. Ještě aby v tom byla "pět-sedma" a je to dokonalostKiaraStanley píše:Nó, tohle je pořádné auto. Camaro 3. generace je víc jak třicet let starý šuplík a přesto podle mně pořád nádherná stylovka.
No to sice jo, ale kdyz tady kazdej setrilek, co mu to zere vic jak 8L benzinu na 100km hned do auta cpe LPG tak to pak nevim kdo by si auto s 20L spotrebou koupil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
On bude největší problém právě v tom, že si tady každej myslí, že tyhle auta mají dvacetilitrovou spotřebu.milosh píše:No to sice jo, ale kdyz tady kazdej setrilek, co mu to zere vic jak 8L benzinu na 100km hned do auta cpe LPG tak to pak nevim kdo by si auto s 20L spotrebou koupil
To jsou auta pro radost a ne pro šetřílkymilosh píše:No to sice jo, ale kdyz tady kazdej setrilek, co mu to zere vic jak 8L benzinu na 100km hned do auta cpe LPG tak to pak nevim kdo by si auto s 20L spotrebou koupil
Kolik lidí je vůbec přihlášeno na sraz?
Od nás je přihlášeno 31 lidí (14 aut), ale nevím, kolik lidí se přihlásilo odsud.
Přesně tak. Nikdo si nekoupí Camaro, Corvettu ani podobný auta proto, aby s nimi trhal rekordy v co nejnižší spotřebě nebo kvůli nákupům v Kauflandu, ale pro radost z ježdění něčím výjimečným.
Ale toť odbočka od srazu. Hlaste se lidi a nespěte tam. Buďte trochu aktivní a nekašlete na všechno. Kecání u počítače je sice fajn, ale na to nemusíte mít založený ani ten club. K tomu stačí jen diskuzní fórum. Srazy jsou úplně o něčem jiném, tak neseďte doma a zvedněte svoje lenivý zadky.
Ale toť odbočka od srazu. Hlaste se lidi a nespěte tam. Buďte trochu aktivní a nekašlete na všechno. Kecání u počítače je sice fajn, ale na to nemusíte mít založený ani ten club. K tomu stačí jen diskuzní fórum. Srazy jsou úplně o něčem jiném, tak neseďte doma a zvedněte svoje lenivý zadky.
- Scorpion.11
Hlaste se lidi........to s tebou úplně souhlasím
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu