Podivné strieľanie v motore
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Podivné strieľanie v motore
Prosím všetkých o radu.
Posledné tri dni mi nejako strieľa v motore, niekde na spolujazdcovej strane. Je to iba keď idem na LPG a pridávam.
Keď to strelí, som úplne bez výkonu, akoby ten výstrel zožral komplet všetok plyn.
Čo s tým???
Posledné tri dni mi nejako strieľa v motore, niekde na spolujazdcovej strane. Je to iba keď idem na LPG a pridávam.
Keď to strelí, som úplne bez výkonu, akoby ten výstrel zožral komplet všetok plyn.
Čo s tým???
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ..
este zopar otaazok..
Co tam mash za motor...??
Robiii ti to iba na plyne...??
Ako dlho ..??
Za tepla..?? Za stuhena ..??
Mozny dovod preco to robiii..
je podpaleny saci ventil....ventily...
zadierajuci sa ventil...
zle voditko ventilu..prip. dvihatko ventilu..
alebo privelky predzapal....
ale to je poznat na chode motoru...
( ..a zase sa opakujem... )
...takze....
..fasa roboticka na opravu...
este zopar otaazok..
Co tam mash za motor...??
Robiii ti to iba na plyne...??
Ako dlho ..??
Za tepla..?? Za stuhena ..??
Mozny dovod preco to robiii..
je podpaleny saci ventil....ventily...
zadierajuci sa ventil...
zle voditko ventilu..prip. dvihatko ventilu..
alebo privelky predzapal....
ale to je poznat na chode motoru...
( ..a zase sa opakujem... )
...takze....
..fasa roboticka na opravu...
Stava se to doporučuji servis plynu a seřídit.Jinak ti to zniči krbici vzd.filtru.A možna výměna svíček,ale to ti poradí spíš plynaři.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Anonymous píše:tak a krabica je v prdeli...palikx píše:Stava se to doporučuji servis plynu a seřídit.Jinak ti to zniči krbici vzd.filtru.A možna výměna svíček,ale to ti poradí spíš plynaři.
kde zoženiem novu???
som sa zabudol prihlásiť
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Rado aj aj by som radsej jazdil len na benzin, ale spravim 30tis. km rocne a ked si to prepocitas, tak rocne usetrim priblizne 40tis. SK tym, ze jazdim na plyne. Takze v mojom pripade nieje ani nad cim uvazovat.Radoslav Hološka píše:Moj vecny nazor - plyn patri do zapalovacov,nie do aut. Co auto na plyn,to nejake problemy. Startovanie,zima,sviecky,smrad atd...
So startovanim problem nieje, startuje to na benzin, smrad necitim(mozno som si uz zvykol )
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
a) nefunguje poriadne zapalovanie - premeraj kable a kukni sviecky.
b) chudobna zmes
Mne to strielalo do nasavania, vymenil som kable a no problem. Teraz nedovno mi to nedrzalo volnobeh, obcas strelilo, tak som vymenil kable a sviecky (po 2 rokoch - 40tis km) a no problem. Na Fave mi blbol imobilizer a strielalo to zasa do vyfuku (LPG zapalil sa az tam). Nakoniec mi to roztrhlo zadny tlmic (taka 5 cm diera), ale malo to paradny basovy zvuk
P.S.: A ked uz mas ten airbox vyrieseny, tak nekupuj novy, ale daj tam rovno hrusku. S original filtrom bola jazda na LPG tragedia. Teraz to od 3000 RPM (so studenym filtrom) taha lepsie ako na benzin.
b) chudobna zmes
Mne to strielalo do nasavania, vymenil som kable a no problem. Teraz nedovno mi to nedrzalo volnobeh, obcas strelilo, tak som vymenil kable a sviecky (po 2 rokoch - 40tis km) a no problem. Na Fave mi blbol imobilizer a strielalo to zasa do vyfuku (LPG zapalil sa az tam). Nakoniec mi to roztrhlo zadny tlmic (taka 5 cm diera), ale malo to paradny basovy zvuk
P.S.: A ked uz mas ten airbox vyrieseny, tak nekupuj novy, ale daj tam rovno hrusku. S original filtrom bola jazda na LPG tragedia. Teraz to od 3000 RPM (so studenym filtrom) taha lepsie ako na benzin.
-
- Kontaktovat uživatele:
no, u mna to rozhodne neplati. kym som nemal filter, tak ked chcel predbehnut kamion, tak som prepinal na benzin. odkedy mam hrusku, tak no problem...Ahoj.
Asi jsem trosku nepochopil ten filtr. Ty doporucujes vymenu vzduchoveho filtru na sportovni? Nebo jak mam chapat ten studeny filtr? Jesne, ze pokud tam dam chladnějsi vzduch, mohlo by to byt lepsi, ale snizeny odpor vzduchu snizi vykon LPGcka. Takze zkus napsat, jak tom mas resene.
P.S.: Sakra, namiesto citovania tvojho prispevku som ho omylom zmenil. Sorry . Granko
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Podle mych zkusenosti nejcastejsi duvod problemu jsou tvrde (moc stare) membrany v regulatoru plynu (me to zacalo delat asi po 60000km, kamaradce tak nejak podobne, mozna o chvilku driv). Dela to pak to, ze kdyz se hodne prida plyn, strili to do sani, kdyz se hodne ubere, strili to do vyfuku.
Plynari mi je vymenili (asi za 1500-2000 uz se nepamatuju presne) a od te doby pohoda.
Plynari mi je vymenili (asi za 1500-2000 uz se nepamatuju presne) a od te doby pohoda.
-
- Kontaktovat uživatele:
Priklanim se k tomuto nazoru. Je to velmi pravdepodobne. Uz jsem premyslel nad cistenim sitek a filtru, ale to by spis neslo do otacek. Taky zkus zjistit jestli Ti tam nejde plyn a benzin dohromady. To by mohlo delat aky podobne problemy, ale to spis zjisti plynari.PavelZ píše:Podle mych zkusenosti nejcastejsi duvod problemu jsou tvrde (moc stare) membrany v regulatoru plynu (me to zacalo delat asi po 60000km, kamaradce tak nejak podobne, mozna o chvilku driv). Dela to pak to, ze kdyz se hodne prida plyn, strili to do sani, kdyz se hodne ubere, strili to do vyfuku.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC