(Ne)poslusna radiaca paka ?!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
(Ne)poslusna radiaca paka ?!
Neviem ci je to problem, ale... chystam sa kupit Nubiru - r.v.2001 a prosim vas o radu:
ked pustim plynovy pedal (pri zaradenom r.stupni) a zase ho zosliapnem, poskoci mi mierne radiaca paka spredu dozadu. Mohol by to byt snad problem? Pri inych autach som sa s tym nestretol.
Dakujem za pomoc!
P.S. Pytam sa preto, ze som tu Nubiru este nekupil a ak je to vada, asi si dam pozor...
ked pustim plynovy pedal (pri zaradenom r.stupni) a zase ho zosliapnem, poskoci mi mierne radiaca paka spredu dozadu. Mohol by to byt snad problem? Pri inych autach som sa s tym nestretol.
Dakujem za pomoc!
P.S. Pytam sa preto, ze som tu Nubiru este nekupil a ak je to vada, asi si dam pozor...
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
podle mně je to i u jinejch aut. Sám jsem tomu nevěnoval ještě pozornost ale čet jsem o tom. motor se přece na silentblokách hejbe i s převodovkou takže to může mít nějakej vliv na pohyb fofrklacku (ale né že na místě 1ky bude 2ka, to je asi už kapku moc)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Chlapi , u Nubi I je to normální , má řadičku s převodovkou spojenou táhlama , jak se pohne motor v záběru , nebo brždění motorem , tak se hejbe páka . Matiz má lanovody , tak to nedělá . Octávka má taky lanovody , Bavoráky mají zase páku rovnou z převodovky do kabiny , podélné uspořádání , tak tam se to projevuje taky . Nehledej v tom problém...........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
aj na esperku to robi ale to skubnutie je fest malinke,a citit to iba v ruke riadiaca paka ostava na mieste ,sku sa opytat v servise zato nic nepytaju
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
jo mě se taky hejbne a je to cítit když položíte ruku na šaltpáku a uberet a přidáte plyn třeba na dvojku. Motor je uložen v hydraulicky (olejem) tlumených silentblocích (jeden jsem měnil cca 1700,-) a zřejmě jsou měkčí a podajnější a proto se motor takhle pohybuje a přes táhla se to přenáší do šaltpáky. Ten pohyb je tak cca 2-3 cm na páce. Už jsem si zvykl.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Myslím, že obaTomáš píše: kterej silentblok je na motoru hydro ? Měl jsem venku akorát ten pod filtrem luftu ( při výměně rozvoďáku) a ten je klasika gumák....
glady píše:KJako lidičky já jel dneksa po druhý delší štreku a nevím měl jsme předtím škodéovku 105 a teda jsme byl zvyklej jezdit s rukou na šajtrpáce mno a ted.... ted to cukání mě pěkně znervoznujeTomáš píše:
V autoškole mě učili, že ruce mají na volantu být v poloze za 10 minut 2, o prackách na šaltpáce nic neřílali Jak jste přišli na to, že žije???
Za 10 min 2 uz davno neplati, ted se ma pouzivat 14:45, kvuli airbagum, aby mu pri aktivaci staly ruce co nejmin v ceste.Richard píše:glady píše:KJako lidičky já jel dneksa po druhý delší štreku a nevím měl jsme předtím škodéovku 105 a teda jsme byl zvyklej jezdit s rukou na šajtrpáce mno a ted.... ted to cukání mě pěkně znervoznujeTomáš píše:
V autoškole mě učili, že ruce mají na volantu být v poloze za 10 minut 2, o prackách na šaltpáce nic neřílali Jak jste přišli na to, že žije???