vynechává startování

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Lubka

vynechává startování

Příspěvek od Lubka »

Mam nubiru combi 1,6 16V a někdy při startování nenaskočí motor opětuji startování třeba desetkrát a pak najednou naskočí,potom třeba destkrát ho natočím na poprvé a pak to zase nejde.Svíčky a palivový filtr jsem vyměnil a je to pořád stejné,prosím poraďte,děkuji
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

A jak to maš s immobilizerem?Origo v klíči nebo přívěsek nebo něco jiné nebo žadnej?zjisti a uvidíš.Jinak kouknout na čidlo otáček,nebo servis a nechat badat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Petr Moravec

Re: vynechává startování

Příspěvek od Petr Moravec »

Lubka píše:Mam nubiru combi 1,6 16V a někdy při startování nenaskočí motor opětuji startování třeba desetkrát a pak najednou naskočí,potom třeba destkrát ho natočím na poprvé a pak to zase nejde.Svíčky a palivový filtr jsem vyměnil a je to pořád stejné,prosím poraďte,děkuji
Měl jsem stejný problém. Nejprve to vypadalo na řídící jednotku immobilizéru, ale nakonec to byla řídící jednotka motoru (dle značkového servisu).
Nová řídící jednotka immobilizéru je za cca 3 800,- Kč, na vrakovišti ji nabízejí za 1 000 - 1 500 Kč.

Petr
glady

Příspěvek od glady »

palikx píše:A jak to maš s immobilizerem?Origo v klíči nebo přívěsek nebo něco jiné nebo žadnej?zjisti a uvidíš.Jinak kouknout na čidlo otáček,nebo servis a nechat badat.
J8 jsem měl ted podobný problém, prostě přijdu k autu, startuji klíčkem a jen slyším cvaknuti a otočení asi rotoru a nic, že by uhlíky ?
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“