Nazory na znacku daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nazory na znacku daewoo
Setkavate se ve svem okoli se spatnym nazorem na tuhle nasi znacku?
Ja celkem casto, ale kdyz se v tom clovek co kritizuje sveze, hned meni nazor
Ja celkem casto, ale kdyz se v tom clovek co kritizuje sveze, hned meni nazor
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jo když jsem kopil Matize tak smích , pak ale uznali , že to jede líp než felda , tak akorát kritika na to , že je to bonbonek, u nubiry bez kritiky , ale na Nexii jsem slyšel přezdívku -" Nechci jí" , Jinak ať si každej kritizuje co chce , já jsem spokojenej s oběma korejcema .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak podľa mojich skúseností práve tí, čo jazdia na škodách nikdy neuznajú, že je to o niečom inom. Ich hrdosť vždy víťazí nad zdravým rozumom a triezvym úsudkom.
Naposledy upravil(a) Damek dne pát kvě 20, 2005 09:47, celkem upraveno 1 x.
Je toho znamHabron píše:v okolí jsem se taky nesetkal s odmítavými postoji, až na jednoho člověka, který než by uznal, že asijské auto je k něčemu, tak by se snad nechal zabít.
Ma nick MARTINOSLAV a je k zastizeni na FABIA CLUBU
K cemu je novy auto z roku 04, kdyz to nejede a nic se tam nevejde.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:Je toho znamHabron píše:v okolí jsem se taky nesetkal s odmítavými postoji, až na jednoho člověka, který než by uznal, že asijské auto je k něčemu, tak by se snad nechal zabít.
Tak nickem to nebude on, ale několik podobností by se našlo, třeba taky to, že jezdí s fábií a hájí její výhody až za hrob.milosh píše:Je toho znamHabron píše:v okolí jsem se taky nesetkal s odmítavými postoji, až na jednoho člověka, který než by uznal, že asijské auto je k něčemu, tak by se snad nechal zabít.
Ale nedávno si naběhl, v hospodě machroval, jaká má jeho fábia malinkatou spotřebu, něco kolem 6l a kamarád mu na to řekl, že by si to měl nechat spravit, protože on se svojí Ibizou Cuprou jezdí na max a žere mu to necelých devět, takže takovou rozežranou fábii, zvlášť pokud vyřazuješ z kopce, abys ušetřil 45 haléřů na 100km, by nechtěl ani náhodou, zvlášť když to vůbec nejede. byl nasratej ještě měsíc potom.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně zezačátku zastavili na parkovišti asi 2x nějaký lid, prej co to je a co to stálo. A divili se tý ceně a výbavě. Jinak je fakt že moje Nbira už na Daewoo nvypadá, obzvlášt když teď mam loga a nápis Chevrolet. Kdo to nezná, ten na to skočí, že o je velký drahý americký auto
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Mně se spousta lidí ptala, proč jsem koupil Matýska, kdy jsem měl pospravovaného a spolehlivého Favorita. Moje odpoveď je vždycky stejná: Protože se mi LÍBÍ!!!
Na otázku, proč jsem si nekoupil třeba Fóbii, když je prostornější atd zní odpověď vždycky stejně: Protože se mi NELÍBÍ!!!
Zatím každý, koho jsem v Matýsku svezl, byl překvapený, kolik je uvnitř místa a jak upaluje. A že má malý kufr? Pro dva skoro důchodce je to ideální vozidlo. Každou chvilku ho někdo okukuje. Mám ho skoro rok a až na drobnosti žádný problém. Jsem SPOKOJENÝ!!!
Na otázku, proč jsem si nekoupil třeba Fóbii, když je prostornější atd zní odpověď vždycky stejně: Protože se mi NELÍBÍ!!!
Zatím každý, koho jsem v Matýsku svezl, byl překvapený, kolik je uvnitř místa a jak upaluje. A že má malý kufr? Pro dva skoro důchodce je to ideální vozidlo. Každou chvilku ho někdo okukuje. Mám ho skoro rok a až na drobnosti žádný problém. Jsem SPOKOJENÝ!!!
Matiz je ideální studentský vozítko (málo žere-což ovšem není případ našeho a naskládám do něj bandu kámošů s věcma i když je to prťavý).
S výsměchem sem se setkával poměrně často, nazýván např. krabicí od bot nebo ministěhovákem (což je spíš kompliment )
Už sem si na to zvykl a navíc se většinou posmívaj lidi co mají rozpadlou škodovku nebo nic= blednou závistí
No a jak říkáte, tak pak všichni koukaj jak to jede a co to všechno uveze...
S výsměchem sem se setkával poměrně často, nazýván např. krabicí od bot nebo ministěhovákem (což je spíš kompliment )
Už sem si na to zvykl a navíc se většinou posmívaj lidi co mají rozpadlou škodovku nebo nic= blednou závistí
No a jak říkáte, tak pak všichni koukaj jak to jede a co to všechno uveze...
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně se Mates taky líbí. Ten je asi Imagovka Jinak větší Daewa/Chevyové jsou spíš o poměru cena/výkony
Já vloni na autohit srazu svez pár lidí (i odpůrců) a jeden skoroodpůrce korejců prohlásil že už proti nim neřekne ani slovo. No a pak prodal Felicici a koupil si Saaba
Já vloni na autohit srazu svez pár lidí (i odpůrců) a jeden skoroodpůrce korejců prohlásil že už proti nim neřekne ani slovo. No a pak prodal Felicici a koupil si Saaba
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram