Při otočení kličku mi taky nesvítí kontrolka benzinu, ani TCS a už mi někde selhala kontrolka i dveří..asi káble jsou někde spalené/přetržené.
Moderátor: Blue Lanos
Tak u mně teda startování na množství benzínu závislé není - ať už svítí hladové oko, nebo ne. Jak jsem psal, mně se rozsvěcuje hladové oko pěkně pozvolna, takže než se rozsvítí naplno, tak stačím natankovat. Kontrolka dveří mi taky před časem zhaprovala, nejdřív přestala reagovat u všech dveří mimo řidiče. Tam přestala fungovat ale po nějaké době taky. Ale v servisu mi to dali do pořádku, takže ťuk, ťuk vše teď funguje, jak má. Akorát zjara začnu řešit počínající rez pod pravým zrcátkem, ale to nijak nebrání provozu...Patrick píše:Tak vypadá, že naše Leganzy jsou si v tomhle hodně podobné. Taky si s tím nedělám těžkou hlavu, jen by se to občas hodilo vědět že funguje hladové oko a hlavně kvulli tomu, že když je mín benzinu, tak jak asi všichni víme, tak pak se Leganze nechce moc startovat..což je zase problém čerpadla a někdy když někoho vezu a zrovna to vyjde tak blbě, že je v nádrží méně benzinu a když chci nastartovat tak to točí dlouho a někdy musím napodruhý nastartovat, to je pak menší ostuda :/![]()
Při otočení kličku mi taky nesvítí kontrolka benzinu, ani TCS a už mi někde selhala kontrolka i dveří..asi káble jsou někde spalené/přetržené.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |