No to by to právě esteticky dorazilo. Myslim že křídly typu Gripen na auta nepatřej. I ten origoš na Impreze je pěkně hnusnej.verusamira píše:Souhlasim s tebou,ale ja bych dal i vetsi kridlo.petrm píše:Já nevím mě se tyhle dvoubarevný auta nelíběj vnitřek by ušel kdyby tam nebyla ta zelená
Jedna "natuněná" Nexia z Polska
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Svobik odpoved na tvoju otazku najdes v inom prispevku.S.v.o.b.i.k píše:Ivan píše:Kluci pozor, to lízátko je z Lanose, ale já mám navíc zahlazenou tu stříbrnou lištu, odstraněný ten plastový výčnělek pro SPZ a udělané nádechy na brzdy ... to jsou ty originální detaily!
Ivane,kde máš vůbec přední SPZdku???
-
- Kontaktovat uživatele:
A v jakym???kaso píše:Svobik odpoved na tvoju otazku najdes v inom prispevku.S.v.o.b.i.k píše:Ivan píše:Kluci pozor, to lízátko je z Lanose, ale já mám navíc zahlazenou tu stříbrnou lištu, odstraněný ten plastový výčnělek pro SPZ a udělané nádechy na brzdy ... to jsou ty originální detaily!
Ivane,kde máš vůbec přední SPZdku???
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Svobiku, jezdil jsem asi rok bez přední SPZ. Neměl jsem ani tu na té folii, protože se mi ji tam nechtělo lepit Ale posledních 14 dnů už SPZ mám, zejména na nátlak otce, kterému to, nevím proč, evidentně vadilo. A navíc mi nějakej debil asi na parkovišti naboural přední nárazník, takže to beru taky trochu jako ochranu. Žel odřený mám pravý kraj nárazníku a ne prostředek, takže jsem to nemohl ani zamaskovat
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project