Áda píše:Dobrý den vespolek
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Musela jsem se svámi přijít rozloučit ač nerada protože tohle forum fakt funguje.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
Ale po vyzkoušení "toho" konkrétního Orlanda jsem opravdu moc nadšená nebyla. Teď nevím jestli jsem to už psala možná se tedy budu opakovat. Auto je to velmi pěkné a mě se taky moc líbí ale bouže jen na pohled. Praktičnost už je pro mě horší. Největší problém je asi spotřeba která byla ui tohoto auta cca 10 L (chápu že se jezdí jen na orkuhu kolem aAA) ale i tak..neoslovil, 2 řada sedadel neposuvná, neflexibilní, strašná škoda. V Zafiře se aspoň posunovala celá lavice dle velikosti cestujících. 3. řadu jsem už ani vytáhnout něchtěla. Co se týče paluby svítilo to na mě až jsem se toho bála a po zjištění že je to skoro všechno jen na ovládání radia jsem odtoho taky odstupila.Co se týkalo tahu...pro mě slabý, kdybych na to šlapala tak zůstanu na 10 L.
Hledala jsem dál...ZAfira musela jít nutně pryč...to je jasné. S novým deckem nové auto
někdo to tak má někdo ne, z toho vyplívá že tohle bude moje poslední auto na dlouhou dobu. Chci aby bylo nové nebo zajeté do 50 000..max.
po dlouhé době, asi tak po době co jsem zde nepsala jsem ho našla. Splnilo všechna moje očekávání jezdím sním 14 dní a spotřeba je tam kde jsem chtěla a nemusím se moc snažit....a svižný motor = žádný lenoch
Už jsem si zvykla že ten nemá rád Japonce, ten zase francouze ten ono a ten tamto...
)) někdy když to čtu je to k smíchu opravdu protože auta se vyvíjí stále lepším a lepším směrem a to že francouz jede jenom na krásu a na to vevnitř se vys...
tomu se nedá věřit.
Zkrátka když jsem ho viděla a vyzkoušela, ošahala, naposouvala tak zvítězil. Peugeot 5008 1.6 THP 156 k
http://www.autoweb.cz/videotest-peugeot ... ntar105940
ještě pro informaci, AAA asi jsem měla štěstí si moje auto zafira odkoupili za 71 000..což jsem z původních 40 000 (na jaké částce začali) ani nečekala.
Peguot pochází z čech, má najeto 44 000, uvnitř byl neknutý jako nový, servisní knížka samožejmostí, vlastnil ho jen autosalon jako ukázkové vozidlo. po čase si ho odkoupili AAA. model je to z roku 2012. Takže za 2 roky sním nalítali docela dost.
TeĎ už ho tolik nepotrápím.
Jinak k té spotřebě město 8.0 mimo město 7.1 jezdím podle nápovědy řazení kterou to má a když ji používáte opravdu to šetří. :)Myslím že půjdu ještě níž.
děkuji vám za odborné i neodborné rady
Doufám že jsem vás s výběrem nezklamala. Sebe jsem totiž zklamat nechtěla
Ať Vám Orlíci slouží dlouho a vytrvale, když kolem mě totiž Orlík projede je na co se dívat