Nexia - zapalovaci kabely
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
no to jo, uz je cas udelat nexii papa
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
co to placas keby Radoslav takto uvazoval uz by nessi musel predat aspon 5x
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Ale dyt si delam srandu, to ja mam jen vzdy takovy nervy kdyz se mi auto sere. Ale stejne pujde z domu az bude rodina...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mna po tom vsetkom predaj Nessie ani nenapadol. Napriek vsetkemu je to dobre auto. A stalo by sa mi to tymito okolnostami s kazdym autom,nielen Nexiou. Proste v servise nemali svoje dni a doplatil som na to ja.Blue Lanos píše:co to placas keby Radoslav takto uvazoval uz by nessi musel predat aspon 5x
Teraz uz ide OK,este je 2.000 km v zabehu po GO,trosku este papka olej ale lepsi sa to zo dna na den. Ved na zraze pokecame...
Re: Nexia - zapalovaci kabely
Kamarád dělal u Daewoo a tvrdil že z blatné jsou lepší než originál korejec...milosh píše:Tak se pochlubte, jaky mate zapalovaci kabely?
Ja je ted kupoval, neb davam i novy svicky, tak jsem radsi dal i novy kabely. Videl jsem jedny na www.autokelly.cz kde staly skoro 1100,- ale pak jsem kouknul na www.autodilykrc.cz kde je meli za 350,- tak jsem nevahal a objednal ty levnejsi. Myslite ze v tom je nejaky rozdil???
Jsou z TESLA BLATNA - T440B - silikonove, prijemne na omak
Já osobně je objenám přímo u výrobce, na 16V stojí v krči 750 a blatná do 400kč
leda ze je koupim ja v Praze, dam je Radoslavu Holoskovi a on vam je preda, ale asi byste mu je museli zaplatit dopredu
- Blue Lanos
znacka, cena??]Rebro[ píše:Prave som sa rozhodol investovat do tlmicov. Som svorc
http://www.cardomain.com/id/27101976