takže včera nepríjemna vec, rozletené obloženie na zadnom pravom kolese,s autom sa nedalo ani pohnuť z miesta koleso ako privarené..... následne 3 hodiny vyberania bubna obloženie KO, dnes objednané nové zajtra snáď výmena..... potom pridám foto z výmeny..
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
asi áno no , ale predstavim si žeby sa to stalo ja jazdy tak fakt neviem neviem koleso ostalo jak privarené....... zajtra idem po nové a snad tiež už niečo vydržia ..... ináč možno by sa to vyriešilo tým keby tam od výroby nedavali čínske sra*ky..
akebo tieto , to bol všeobecný pojem, či korejske či činske je to na jedno kopyto......chcel som pveodal len to že ked je auto lacnejšie tak nezname to že aj doležite veci ako brzdy musia byť nekvalitné
frezzi píše:takže včera nepríjemna vec, rozletené obloženie na zadnom pravom kolese,s autom sa nedalo ani pohnuť z miesta koleso ako privarené..... následne 3 hodiny vyberania bubna obloženie KO, dnes objednané nové zajtra snáď výmena..... potom pridám foto z výmeny..
O odpadávajícím brzdovém obložení se tu již psalo dost. A taky varování co následuje při utržení za jízdy. Ale to jsme lidé a říkáme si že mne se to přeci nemůže stát. A ejhle se stane. V lepším případě stačí kousek couvnout, kolo se možná uvolní a dá se dojet (osobně cca 280 km) Ale brzdy používat minimálně.
tak nám predné bzrdy odišli po 50tis...a to aj s kotúčmi, a teraz zadok pri 70tis...a nepomohlo ani cúvanie ani nič a budon sme ani dole nemohli dať....ale tak našťastie sa podarilo auto sme dostali domov , nové diely už mám doma ale to počasie mi nepraje takže auto stále nepojazdné na parkovisku....
chalanííí potrebujem prosím surne poradiť, ked som dávalk nové brzdové obloženie tak jak došteľujem ručnú brzdu ? ..pretože teraz ju zaťahujem až pod strop a aj tak veľmi nedrží, za odpovede ďakujem
skušal som to , ale nejako rozdiel som nezaregistroval....a ak by som mal dostať ručnu do povodnej polohy jak mi držala auto predtým tak to by som asi tie lanka roztrhol.....nešteľuje sa nič na kolese ?