Kolik MyLink žere netuším, ale šlo by to asi změřit multimetrem, přímo na baterce – jednou by se musel změřit odběr s vypnutým MyLinkem, podruhé se zapnutým a rozdíl mezi tím by byla ta spotřeba. Akorát já to asi hned nezměřím, není čas. Moc bych se ale spotřeby nebál, že by to soslo autobaterku, to asi ne. Ta má tolik Ah, že by to bylo na týden provozu MyLinku357 píše:Jak to tady čtu, tak je ten krám spíše jen pro zlost. Když jsem ho viděl poprvé, tak se mi celkem líbil, protože s ním ten interiér prostě vypadá dobře, ale mít v autě cokoliv s windousama mi nahání husinu... Škoda že to není na Androidu...
Kamarád uvažuje o Traxu (není ještě zaregistrovanej a tak píšu za něj), a zvažuje výbavu, protože v těch dvou vyšších je právě tahle věc. Protože tyhle věci dost žerou (podobný tablet vydrží na jedno nabití okolo čtyř hodin), tak se ptal prodejce, jaký to má odběr, aby se mu třeba nestalo, že si pustí pár písniček s vypnutým motorem a už nenastartuje, protože mu to vyšťaví baterku, ale ten to nevěděl... Neví to tu někdo...??
Mimochodem, teď jsme s Cruzem 3 dny kempovali, a docela intenzivně jsem využíval ty tři 12V zásuvky – asi 4 hodiny mi běžela autolednička co bere 50W (auto bylo po tu dobu nastavené do režinu "zapnuté zapalování", tj. běžela komplet elektronika v autě i s MyLinkem), každý den jsem nabíjel 2 mobily (i celou noc, zásuvka v kufru je pod napětím pořád), používal jsem MyLink jako hlasité handsfree na Skypování (tj. valilo audio i Bluetooth) a auto nastartovalo po těch 3 dnech bez zaváhání.
A od té doby, co mám tu aktuální verzi SW tak MyLink běží zatím zcela bez zaváhání, neviděl jsem zatím žádný bug, pokud pominu to občasné spuštění zvuku při otevřených dveřích v autě.