Já teď dával jedno přední a jedno zadní, přední jsem dal levnější - Optimal za 452,-Richard píše:stranu..... počkáme - uvidíme - uslyšíme Jen jsem se preventivně koukal po ložisku (39x74x39), zklamal mě czdrafel kde pravidleně nakupuju relativně vysokou cenou cca 1200,- no hledal jsem dál na netu a stejné ložisko se vyskytuje i v Opel Vectra B a v nějakých Astrách, a cenově je asi od 500,- výše a je k dispozici spousta značek...... Vzhledem k Nubiře je ložisko o několik mm větší ale i 5x dražší ......
Tak uvidím kolik vydrží, názory jsem našel (překvapivě) smíšené od "bez problémů" až po "zdaleka se vyhnout".
Zadek byl horší, mění se celý náboj, značek je víc a ceny od 800 do 4500, fakticky však nikde nic na skladech nebylo, pak mi našli že můžou objednat buď FAG nebo Japanparts, oboje cca 2200. Domluvili jsme se na Japanparts, že prý FAG jsou "přebalovači" a nikdo neví co to vlastně skutečně bude. No a ve výsledku jsem z krabice Japanparts vybalil ložisko od SKF, které u Autokelly stojí 4510... tak myslím že jsem neprodělal.