Nazdar. Vyskytol sa mi jeden mensi problem. Menil som ziarovky okolo kurenia a ako som odpajal kable tak z toho zvazku hadiciek co su na regulaciu smeru fukania my unikol vzduch. Tak sa chcem spytat ci sa tam sam vytvori opat podtlak alebo tomu treba dopomoct? lebo teraz ked tocim s tym kolieckom tak mi stale fuka na jedno miesto.
A este jedna otazka. Ako vyberiem budiky? odsroboval som tie dva horne srobiky a nic. aj som tahal smerom k sebe a dole a nic.
Dakujem
regulacia smeru fukania
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: regulacia smeru fukania
podlak si bere z motoru, musíš mít nastartováno a všechny hadičky zasunuté na správné nátrubky....
V motoru před spolujezdcem je taková černá krabice a za ní filtr klimy (2x 10 matka) a ta krabice je zásobník podtlaku, tak mrkni i tam jestli obě trubičky jsou nasazené....... bez nich to taky nemaká....
V motoru před spolujezdcem je taková černá krabice a za ní filtr klimy (2x 10 matka) a ta krabice je zásobník podtlaku, tak mrkni i tam jestli obě trubičky jsou nasazené....... bez nich to taky nemaká....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Re: regulacia smeru fukania
Uz som to opravil. Mam tam zlomene nozicky co pritlacaju to vnutorne koliecko s gumov. Tak som tu strunu co to prilaca viac roztiahol. Zatial funguje.