Vše děs a hrůza, pokud se někdo takovým způsobem stará o své auto, tak si žádné nezaslouží.
Jedno z těchto aut mělo místo oleje nějakou hnědou sračku. Netuším, jestli se dělá i hnědý olej, ale takovou konzistenci olej určitě nemá mít. Motor zněl jak řetízkový kolotoč a zespodu to z něj celkem teklo.
Druhé bylo otlučené, že jenom karosářovi a lakýrníkovi bych nechal oboum po desítkách. Přitom na fotkách bylo super auto.
Třetí auto bylo zvenku až podezřele pěkné, interiér už tak pěkný nebyl. Prosezená a začernaná sedačka (opotřebením) řidiče. Vzadu chyběly odkládací tácky a byla tam našitá nějaká látka a v palubce bylo pár děr, jakoby tam něco bylo namontované. Tlačítka, volant a pedály hodně osahané a na tachometru "jen" 170t. Jelikož předešlé auta měla o dost více najeto, tak tam muselo dojít ke stočení nebo tam jezdilo prase. Navíc automatická převodovka místy kopla celým autem, nejvíc při rozjezdech. Řidič, se kterým jsem tam byl už s odtahovkou, řekl, že to byl pravděpodobně TAXIk s nějakou fólií, což by vysvětlovalo ten pěkný zevnějšek.
Takže jsem zatím nic nekoupil. Řidič byl tak ochotný a řekl, že mu mám zaplatit jen projetou naftu a že příště už snad budeme mít větší štěstí
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)