Servisna prehliadka
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Servisna prehliadka
Caute.Tak 30tis. km serviska za mnou
Cena 250€
Vymena olej(ich)+filter,pelovy filter,vzduchovy,cistenie brzd,vymena brzdovej kapaliny,cistenie klimi,novy softver riadiacej,premazanie gum podvozku.
Cena 250€
Vymena olej(ich)+filter,pelovy filter,vzduchovy,cistenie brzd,vymena brzdovej kapaliny,cistenie klimi,novy softver riadiacej,premazanie gum podvozku.
2.0 VCDI LT+ 2013
- Reklama
Z akeho dovodu bol nahrany nový softver do ECU , ak smiem vedieť ???TIBI77 píše:Caute.Tak 30tis. km serviska za mnou
Cena 250€
Dobra otazkaLaco71 píše:Z akeho dovodu bol nahrany nový softver do ECU , ak smiem vedieť ???TIBI77 píše:Caute.Tak 30tis. km serviska za mnou
Cena 250€
Tiez neviem?Napisem ci su niake zmeny?
2.0 VCDI LT+ 2013
to kde ta takto paradne osklbali ?? ja som v ZA platil aj s vymenou platniciek pri tretej serviskaTIBI77 píše:Caute.Tak 30tis. km serviska za mnou
Cena 250€
okolo 270€
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Ahoj Všichni, byl už někdo prosím na třetí servisní prohlídce a kolik stojí. Už jsem dlouho na fóru nebyla a nechce se mi vše pročítat. Předem děkuji za info.
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Byl jsem už na 3 servisce a platil 7500 Kč v Moto Morava Olomouc.Prodlouzil jsem si "záruku a dále uvidím.Cena se vždy odvíjí od domluvy....a servisu...mě naposled přetěsňovali vanu a měnili přední znak a plasty před světly proto Jsem tam vlastně šel se nechat"okrást "
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Naposledy som bol na prvej servisnej prehliadke cca pred rokom ....
STAČILO...
Olej si mením sám, dekel prevodovky som pretesnil sám + výmena prevodoveho oleja...
teraz sa chystám vymeniť peľový filter , samozrejme že SÁM .. je tu aj téma
volá sa "výmena kabínového filtra" ĎAKUJEM za uvedenie presných čísiel, ako nahradného dielca...
a ešte 2000 km a vymenim aj motorový olej a filtračnu vložku , samozrejme tiež SÁM:::
SAMOOBSLUHE ZDAR !
Orlando bolo dodané v 3/2013 teraz ma nabehané 40 000 km, LPG bolo namontované v X/13 pri stave tachometra 22 200 km.
STAČILO...
Olej si mením sám, dekel prevodovky som pretesnil sám + výmena prevodoveho oleja...
teraz sa chystám vymeniť peľový filter , samozrejme že SÁM .. je tu aj téma
volá sa "výmena kabínového filtra" ĎAKUJEM za uvedenie presných čísiel, ako nahradného dielca...
a ešte 2000 km a vymenim aj motorový olej a filtračnu vložku , samozrejme tiež SÁM:::
SAMOOBSLUHE ZDAR !
Orlando bolo dodané v 3/2013 teraz ma nabehané 40 000 km, LPG bolo namontované v X/13 pri stave tachometra 22 200 km.
Naposledy upravil(a) Laco71 dne ned čer 08, 2014 14:31, celkem upraveno 1 x.
Perfekcionizmus je choroba /nemoc/ trvanie na perfekcionizme ničí všetky medziĺudské vzťahy !
NIE je reálné zlepšovať niečo z 96% na 98% , prináša to zo sebou abslolutne zbytočne vynaložené usilie a kopec zbytočných problémov !!!
NIE je reálné zlepšovať niečo z 96% na 98% , prináša to zo sebou abslolutne zbytočne vynaložené usilie a kopec zbytočných problémov !!!
Zdravím kolegové,
momentálně mě čeká 3 servisní prohlídka a řeším,jestli má vůbec cenu tam jezdit,když na auto je záruka 36 měsíců.Co si o tom myslíte?Auto prodávat nechci,takže by mě snad nemuselo trápit,že auto má jen 2 servisní prohlídky.Olej si vyměním sám
momentálně mě čeká 3 servisní prohlídka a řeším,jestli má vůbec cenu tam jezdit,když na auto je záruka 36 měsíců.Co si o tom myslíte?Auto prodávat nechci,takže by mě snad nemuselo trápit,že auto má jen 2 servisní prohlídky.Olej si vyměním sám
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Také jsem to chvíli řešil, ale pak jsem koupil olej, filtry a udělal si prohlídku sám. Záruka je stejně v háji, alespoň jsem ušetřil 3.000,-- Kč.
Ono to je len také blúznenie ,že aaaaaaaach zááááruka....
Ale v skutočnosti je to o*eb na ľudí, aby chodili do autorizovaných servisov a PLATILI
za predražené oleje, material,súčiastky a hlavne predraženú PRÁCU, ktorá často nezodpovedá urovni značky , ktorú ma ten servis vycapenú nad dverami.
Ja uznavam autorizovaný servis ale len na takej urovni ako má napr.FERRARI
kedy pride mechanik aj s pojazdnou dielňou ku stanovisku /garáži/ kde vozidlo stoji
vykoná potrebné servisné ukony ,dá podpisať papiere a odide zasa svojou cestou....
Nie taký servis aby ja som kontroloval všetko po "mechanikoch" či dobre utiahli šruby, či vymenili všetok olej, ap.
A ešte im platit nehorázné pálky, tak toto nie, to radšej si bežnu udržbu porobím sám a viem,že mám ušetrené napr. na 3 mesiace PHL miesto toho aby som podporil nejaký "servis"
Tam nech robia buračky, atakto nech si zarábajú ....
Ale v skutočnosti je to o*eb na ľudí, aby chodili do autorizovaných servisov a PLATILI
za predražené oleje, material,súčiastky a hlavne predraženú PRÁCU, ktorá často nezodpovedá urovni značky , ktorú ma ten servis vycapenú nad dverami.
Ja uznavam autorizovaný servis ale len na takej urovni ako má napr.FERRARI
kedy pride mechanik aj s pojazdnou dielňou ku stanovisku /garáži/ kde vozidlo stoji
vykoná potrebné servisné ukony ,dá podpisať papiere a odide zasa svojou cestou....
Nie taký servis aby ja som kontroloval všetko po "mechanikoch" či dobre utiahli šruby, či vymenili všetok olej, ap.
A ešte im platit nehorázné pálky, tak toto nie, to radšej si bežnu udržbu porobím sám a viem,že mám ušetrené napr. na 3 mesiace PHL miesto toho aby som podporil nejaký "servis"
Tam nech robia buračky, atakto nech si zarábajú ....
Perfekcionizmus je choroba /nemoc/ trvanie na perfekcionizme ničí všetky medziĺudské vzťahy !
Keby si za ten servis bol ochotny platit tolko, co majitel ferrari, tak by ti urcite aj chevrolet rad ponukol podobne sluzby
Ahoj,
caka ma druha servisna prehliadka na 30tis. 120kw dizl, ale planujem si kupit vsetko svoje teda aspon
olej
olejovy filter
vzduchovy filter
aky olej pouzit na dizel s DPF? bude stacit origo GM?5w30 dexos2?a kolko l?
meni sa este nieco na druhej serviske?
+ budem reklamovat vrzgajuci pedal spojky, osuchane zadne dvere o plasty, trhanie motora ked je vonku nad 20stupnovC,
caka ma druha servisna prehliadka na 30tis. 120kw dizl, ale planujem si kupit vsetko svoje teda aspon
olej
olejovy filter
vzduchovy filter
+ budem reklamovat vrzgajuci pedal spojky, osuchane zadne dvere o plasty, trhanie motora ked je vonku nad 20stupnovC,
Cau.Rozpis + ceny 2 kontroli:Joztar píše:Ahoj,
olej
olejovy filter
vzduchovy filter
mechanicke prace 1,5h 36€
Diagnodtika+reprogram ECM 1h 15€
cistenie zadnych brzd 1h 16€
Dezinfekcia OZON 1h 12,5€
Material:
Viro Automatic 1x 10,83€
Siprem 1x 4,5€
Filter klimi 1x 25,91€
Brzdova kapalina DOT4+ 1x 6,26€
Filter vzduchu Cruze 1x 14,11€
Olej GM Dexos2 5 41,25€
Olej filter 25,25€
Spolu 210,47 + DPH 42,09 =252,56€
2.0 VCDI LT+ 2013
Podla rozpisu v servisnej knizke,mala by sa menit brzdova kapalina + klasika serviska 30tis.Ale moc to servisi nerobia
Daj si aj precistit zadne brzdy,striekaju sa sprejom pre lepsie chodenie platniciek.
Po precisteni a vymene brzdovej Orlik brzdil ako blazen Zo zaciatku mi to vadilo,ale uz som si zvykol
Daj si vicistit klimu+vymenu oleja kompresra+novu napln!
Najprv si zisti cenu materialov a ukonov!Lebo dopadnes ako kolega v Poprade.Ked porovnal cenu materialov a roboty,tak 2servisna bola drahsia oproti prvej(tie iste ukony a material)!A to len preto ze na 2 servisku si doniesol vlastne veci!
Mas vypis s prvej servisky?Tak nech ti rozpisu a vytlacia 2 servisku!Potom ked ti budu chcet uctovat viac(za to ze mas vlastne veci),tak im stym vytri zrak!
Alebo na nich tlac aby dali nizsiu cenu,a nemusis nic zhanat!
Daj si aj precistit zadne brzdy,striekaju sa sprejom pre lepsie chodenie platniciek.
Po precisteni a vymene brzdovej Orlik brzdil ako blazen Zo zaciatku mi to vadilo,ale uz som si zvykol
Daj si vicistit klimu+vymenu oleja kompresra+novu napln!
Najprv si zisti cenu materialov a ukonov!Lebo dopadnes ako kolega v Poprade.Ked porovnal cenu materialov a roboty,tak 2servisna bola drahsia oproti prvej(tie iste ukony a material)!A to len preto ze na 2 servisku si doniesol vlastne veci!
Mas vypis s prvej servisky?Tak nech ti rozpisu a vytlacia 2 servisku!Potom ked ti budu chcet uctovat viac(za to ze mas vlastne veci),tak im stym vytri zrak!
Alebo na nich tlac aby dali nizsiu cenu,a nemusis nic zhanat!
2.0 VCDI LT+ 2013
TIBI77 píše:Joztar píše:Ahoj,
olej
olejovy filter
vzduchovy filter
Ahoj,
když chceš něco reklamovat, tak bych je raději příliš neštval s tím, že si přineseš všechny díly z domu. Do hospody taky nechodíš s pivem koupeným v samošce. Raději se ptej, proč to, či ono je tak drahé, když jinde to stojí méně. Někdy to pomůže, když vidí odborníka a něco sleví