![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Cena 250€
Vymena olej(ich)+filter,pelovy filter,vzduchovy,cistenie brzd,vymena brzdovej kapaliny,cistenie klimi,novy softver riadiacej,premazanie gum podvozku.
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Z akeho dovodu bol nahrany nový softver do ECU , ak smiem vedieť ???TIBI77 píše:Caute.Tak 30tis. km serviska za mnou![]()
Cena 250€
Vymena olej(ich)+filter,pelovy filter,vzduchovy,cistenie brzd,vymena brzdovej kapaliny,cistenie klimi,novy softver riadiacej,premazanie gum podvozku.
Dobra otazkaLaco71 píše:Z akeho dovodu bol nahrany nový softver do ECU , ak smiem vedieť ???TIBI77 píše:Caute.Tak 30tis. km serviska za mnou![]()
Cena 250€
to kde ta takto paradne osklbali ?? ja som v ZA platil aj s vymenou platniciek pri tretej serviskaTIBI77 píše:Caute.Tak 30tis. km serviska za mnou![]()
Cena 250€
Cau.Rozpis + ceny 2 kontroli:Joztar píše:Ahoj,
caka ma druha servisna prehliadka na 30tis. 120kw dizl, ale planujem si kupit vsetko svoje teda aspon
olej
olejovy filter
vzduchovy filter
aky olej pouzit na dizel s DPF? bude stacit origo GM?5w30 dexos2?a kolko l?
meni sa este nieco na druhej serviske?
+ budem reklamovat vrzgajuci pedal spojky, osuchane zadne dvere o plasty, trhanie motora ked je vonku nad 20stupnovC,
TIBI77 píše:Joztar píše:Ahoj,
caka ma druha servisna prehliadka na 30tis. 120kw dizl, ale planujem si kupit vsetko svoje teda aspon
olej
olejovy filter
vzduchovy filter
aky olej pouzit na dizel s DPF? bude stacit origo GM?5w30 dexos2?a kolko l?
meni sa este nieco na druhej serviske?
+ budem reklamovat vrzgajuci pedal spojky, osuchane zadne dvere o plasty, trhanie motora ked je vonku nad 20stupnovC,
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |