Matizovy bílé lampy + nově fotky na autě
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Matizovy bílé lampy + nově fotky na autě
Tak jsem si z Polska nechal poslat nové osvětlení. Přední lampy jsou stejné jako originál, jen lemování mají bílé a ne chromované. Bral jsem je kvůli ceně a kvůli tomu, že moje původní jsou strašně poškrábané. Původní lampy zkusím rozebrat, vyleštit a plánuji konverzi na bixenony.
Zadní lampy jsou takové, jak vidíte. Vím, že je to 100% tuzing, ale já po nich dlouho toužil a když se teď naskytla možnost a navíc za super cenu, tak jsem neváhal. Žárovky budou ze začátku std., pak přibude úprava, aby svítila i plocha pod odrazkou (stejně jako mám teď na sériových) a pak výměna žárovek za diademky (blinkry) a ledky (obrysové+brzdové).
Celá tahle legrace mě stála něco málo víc než jedno(!) přední světlo v Česku...
Tak teďka se do mě pusťte, ať se dozvím, jaký jsem prznič aut!
Zadní lampy jsou takové, jak vidíte. Vím, že je to 100% tuzing, ale já po nich dlouho toužil a když se teď naskytla možnost a navíc za super cenu, tak jsem neváhal. Žárovky budou ze začátku std., pak přibude úprava, aby svítila i plocha pod odrazkou (stejně jako mám teď na sériových) a pak výměna žárovek za diademky (blinkry) a ledky (obrysové+brzdové).
Naposledy upravil(a) Ondras dne ned kvě 08, 2005 00:00, celkem upraveno 1 x.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Re: Matizovy bílé lampy
je to v pohode, jaktoze jsi mi nic nesehnal na myho mateze, heh? Ja bych klidne zaplatil i za cenu dvou svetel v cesku ...Ondras píše:Tak jsem si z Polska nechal poslat nové osvětlení. Přední lampy jsou stejné jako originál, jen lemování mají bílé a ne
...
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, polský trh postrádá Matize II, takže pro tebe můžu mít jen boční bílé nebo kouřové blinkry . Případpně radu: Přední blinkry začernit, zadní začervenit.jakub píše:je to v pohode, jaktoze jsi mi nic nesehnal na myho mateze, heh? Ja bych klidne zaplatil i za cenu dvou svetel v cesku ...
|\/| /\ '|' | '/.
No pouštět se do tebe nebudu přední jsou v poho a zadní mě zajimaj jak budou vypadat.ale bojim se že asi nic moc.Viděl jsem to na oranžový 206 a divný.Jo kdyby byly čiré tak je to uplně něco jiné.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
e-e, ty bily jsem postrehl v sekci prodam, ale vis jak, radsi bych to komplet, nebo klidne nechat blinkry blinkrama, ale ty zadni svetla ... mno nic, ... neresimOndras píše:Bohužel, polský trh postrádá Matize II, takže pro tebe můžu mít jen boční bílé nebo kouřové blinkry . Případpně radu: Přední blinkry začernit, zadní začervenit.jakub píše:je to v pohode, jaktoze jsi mi nic nesehnal na myho mateze, heh? Ja bych klidne zaplatil i za cenu dvou svetel v cesku ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, ale prostě nejsou. Leda dopasovat z jiného auta, nebo Korea .palikx píše:Jo kdyby byly čiré tak je to uplně něco jiné.
|\/| /\ '|' | '/.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem na to zvědavej. Hlavně teda na ty zadní. U nás jezdí jedna Š120 s bílejma zadníma. Asi je dělá někdo origoš ! Vypadá to sice dost blbě a nezvykle ale budiž pro něj omluvou že mu to alespoň svítí a nejsou rozpadlý jako bejvaj ty původní.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Předělávka začala výměnou žárovek za barvené
Kupodivu to funguje!
Po demontáži pravé lampy
Rozdíl mezi novou a starou lampou je propastný. Ony už chuděrky skoro nepropouštěly světlo! Všimněte si nadílky ledových krup u stěračů, holt květen...
Hotovo
Téměř to vypadá jako sraz, že?
Ráno kroupy, odpoledne krásné mráčky a slunné počasí...
Kupodivu to funguje!
Po demontáži pravé lampy
Rozdíl mezi novou a starou lampou je propastný. Ony už chuděrky skoro nepropouštěly světlo! Všimněte si nadílky ledových krup u stěračů, holt květen...
Hotovo
Téměř to vypadá jako sraz, že?
Ráno kroupy, odpoledne krásné mráčky a slunné počasí...
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
JJ, bílá se mi líbí, ale právě jako doplněk. Celé bílé auto by nebylo to ono...Rado píše:Ondro tebe sa ta biela nejak moc lubi...neprestriekas aj auto?
|\/| /\ '|' | '/.
Ale ju, na aute to vypada celkem pekne, teda hlavne kdyz to sviti
A co na to policie?
A co na to policie?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet