Jak jsem málem Palikxe přivedl do blázince...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Jak jsem málem Palikxe přivedl do blázince...
...klepot někde, kdesi je veliký problém, napadá mě zkus zkontrolovat dotažení uložení hřídele posilovače u nessí je na dvou šroubech na každé straně kabinové stěny a hlavně blbě se k těm šroubům může, chce to portálový - stojanový zvedák, já jsem to měl povolený a cvakot to právě taky dělalo. No spíš je to jenom další možnost, nic víc. A hlavně pokud to neobjevil palikx, tak stejně nemám nárok.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
- ChevyEpica
Asi tak, Palikx je prostě kapacita a ví kan sahnout, bohužel kam sahal tak tam to bylo dobrý.
Už fakt nevím, Jdu hledat vysokou skálu, pokusím se naučit auto létat
Už fakt nevím, Jdu hledat vysokou skálu, pokusím se naučit auto létat
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Macocha by nestačilaChevyEpica píše: Už fakt nevím, Jdu hledat vysokou skálu, pokusím se naučit auto létat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
a co výfuk ????? někdy to můžou bejt jen vytahaný gumy na kterejch to visí, mě takhle mlátil výfuk u santa fe o střední ložisko kardanu, jen na dírách v pravý zatáčce..... jinak ticho
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- ChevyEpica
Tady to klepne - bouchne i na krásně rovné silnici. Prostě vždy když jde auto do záběru a někdy při brždění to udělá ten zvuk
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
no a co se stane když přidáš a ubereš???? hne se motor ! takže silentbloky motoru, myslím že jsou 3 a jsou hydraulicky tlumený (kromě toho vzadu), tzn. že je v něm kromě gumy ještě olej, možná jsou natrhlý, unavený atd. projít a důkladně prohlídnout veškeré okolí motoru a výfuku, kde se přibližuje ke karoserii, pokud něco bouchá měl bys vidět odřený lak...... mrkni i na siletbloky předních ramen, můžou být volnější...... dále horní uložení tlumiče, ev. prasklá pružina, kámoš měl prdlou pružinu v prvním závitu nahoře, nebylo to vůbec vidět a sem tam to prostě přeskočilo a bouchlo......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Ty tak tohle mi kdysi dělal forman a byl povolený šroub na ramenu. Stačilo jen dotáhnout a nikde na to nepřišli,až jeden starej majstr škodovkář vzal klíč do ruky ozvalo se skříp a bylo po bouchání.ChevyEpica píše:Tady to klepne - bouchne i na krásně rovné silnici. Prostě vždy když jde auto do záběru a někdy při brždění to udělá ten zvuk
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- ChevyEpica
To já mám jiné uchycení motoru, dole od motorem je takový nosník, začíná u nárazníku a končí v podlaze kabiny a na něm jsou dva nastojato gumové silenbloky a v nich drží motor a pak je ještě jeden pod nádržkou chlad.kap. a ten je dobrý. Ramena a vše ostatní Palikx kontroloval se svou dvou metrovou ráčnou a vše bylo dotáhléRichard píše:no a co se stane když přidáš a ubereš???? hne se motor ! takže silentbloky motoru, myslím že jsou 3 a jsou hydraulicky tlumený (kromě toho vzadu), tzn. že je v něm kromě gumy ještě olej, možná jsou natrhlý, unavený atd. projít a důkladně prohlídnout veškeré okolí motoru a výfuku, kde se přibližuje ke karoserii, pokud něco bouchá měl bys vidět odřený lak...... mrkni i na siletbloky předních ramen, můžou být volnější...... dále horní uložení tlumiče, ev. prasklá pružina, kámoš měl prdlou pružinu v prvním závitu nahoře, nebylo to vůbec vidět a sem tam to prostě přeskočilo a bouchlo......
Naposledy upravil(a) ChevyEpica dne čtv kvě 08, 2014 21:17, celkem upraveno 1 x.
- ChevyEpica
Tohle Palikx zkoušel a nic.Petr S. píše:Ty tak tohle mi kdysi dělal forman a byl povolený šroub na ramenu. Stačilo jen dotáhnout a nikde na to nepřišli,až jeden starej majstr škodovkář vzal klíč do ruky ozvalo se skříp a bylo po bouchání.ChevyEpica píše:Tady to klepne - bouchne i na krásně rovné silnici. Prostě vždy když jde auto do záběru a někdy při brždění to udělá ten zvuk
- ChevyEpica
Už sem zase o něco blíže, vypozoroval sem, že ten zvuk je úplně stejný jako když zvednete auto, zařadíte rychlost a pak rukou hýbete kolem, přesně tohle cvakání-klepání to dělá za jízdy při přidání plynu a brždění
...no jo ale to seš na začátku u poloos, prostě větší vůle v kloubu, teď jde o to jestli levá nebo pravá, většinou stačí homokinetický kloub vyměnit u kola ( nejvíc trpí, zvlášť, když mu naložíš v rejdu a na konci životnosti se právě v tom okamžiku rozklepe na furt ), to by jsi se mohl u jedneho vejít do desítky v servisu nebo pokud si na to troufneš sám, tak za díl u našeho drafelu seš zhruba okolo 2-3 tisících.
Inu mějte se fajn a bez závad
Inu mějte se fajn a bez závad
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- ChevyEpica
Do zatáček to necvaká. Myslím si že je to na pravé poloose (u spolujezce) v tom místě kde se spojuje tyč z převodovky a tyč od kola, když za to vezmu rukou, tak jde cítit svislá vůle a klepe v tom. Ale podle servisů je to v normě
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to samé u Nubiry a byli to rány, jako když má uletět kolo a jenom občas.Richard píše:a co výfuk ????? někdy to můžou bejt jen vytahaný gumy na kterejch to visí, mě takhle mlátil výfuk u santa fe o střední ložisko kardanu, jen na dírách v pravý zatáčce..... jinak ticho
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
- ChevyEpica
To mě to mlátí na hladké silnici při záběru motoru, v zatáčkách a na nerovnostech to nemlátí
- ChevyEpica
Dělá tento zvuk uvolněný výfuk?ChevyEpica píše:vypozoroval sem, že ten zvuk je úplně stejný jako když zvednete auto, zařadíte rychlost a pak rukou hýbete kolem, přesně tohle cvakání-klepání to dělá za jízdy při přidání plynu a brždění