Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
Zdravim,mam 1.8 a taky mi cuka.Ted,kdyz jede porad klima,tak to dela pokazde.Nevim,jestli ma kompresor na to vliv.V zime to nedelalo.Mam sice LPG,ale dela to na obe paliva.zhruba u 2500 ot. to cukne a pak najednou vystartuje.Nevim,jestli je to variabilni casovani ventilu,ale cukne si a pak jeste nad 4000 ot si taky cukne.Jinak rok 2013 a najeto 22222km dnes .
Škoda Fabia 1.4MPI r.2000 - bylo
Kia Pro_ceed 2.0crdi r.2008 - bylo
Volvo v50 2.0d r.2008 - bylo
Chevrolet Cruze sw 1.8 LTZ,LPG r.2013 - prodáno
Volvo XC90 D5 Summum r.2003 - je
- Reklama
To mi dělá taky nevím jestli myslíš to samé. Přidám plyn a kolem těch 4000 otáčkách jakby cukne a zabere více
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Zapne TURBO
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Je to možné, možná že tam je někde
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Mám 1,4 eco tec /Opel/ na Aveu, má taky variabilní časování ventilů a dělá to taky , kolem 2500 to pocukne a jede, dělá to už 5 let
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
tak jak zde píšete tak takový problém mám přesně také. takže to je normální a musím si na to zvyknout. fakt super. díky.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
To cukani je hnus,ale v tech nizkych otackach bych to na casovani ventilu nevidel,to je az od tech 4 tisic.No nezbyva,nez si zvyknout..
A chlapi,dela vam prevodovka kdyz prijdete do auta,nastartujete a zaradite zpatecku a mate spojku az na podlaze,ze si proste preskoci pres zuby jako kdyby ste meli spojku jen trochu seslapnutou?Neudela to pokazde,ale vetsinou to dela kdyz je studena,ale i za tepla nekdy .Snad to chapate
ano stejný problém a pak ještě když nastartuju motor tak se ozve jako by od výfuku někde vpředu takové kovové bouchnutí. ale také jen občas.
Ako vidim paani mame tu rovnake problemy to ise robi aj mne a este ked su mokre brzdy a cuvam tak piskaju ako na TATRE
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Brzdy zatim v pohode.
Neskoro ale predsa, časovanie ventilov je v celom rozsahu otáčok ( skús na parkovisku pri otvorených dverách na mieste prudšie zošliapnuť plyn, to akoby škrknutie je zmena v časovaní ), trhnutie okolo 4000ot/min je skrátenie nasávania...papin píše:To cukani je hnus,ale v tech nizkych otackach bych to na casovani ventilu nevidel,to je az od tech 4 tisic.No nezbyva,nez si zvyknout..
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
papin píše:A chlapi,dela vam prevodovka kdyz prijdete do auta,nastartujete a zaradite zpatecku a mate spojku az na podlaze,ze si proste preskoci pres zuby jako kdyby ste meli spojku jen trochu seslapnutou?Neudela to pokazde,ale vetsinou to dela kdyz je studena,ale i za tepla nekdy .Snad to chapate
toto robia všetky "Ople" ... robila mi to nexia, druhá nexia, espero, aj corsa to robí, matkyná vectra to robí, moja ex-vectra combi to robila.... niekedy proste stačí stlačiť spojku 2x alebo sekundu/dve počkať a nepôjde to cez zúúúbky
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
A robi to aj Evanda. Nie vzdy.LordMMX píše:papin píše:A chlapi,dela vam prevodovka kdyz prijdete do auta,nastartujete a zaradite zpatecku a mate spojku az na podlaze,ze si proste preskoci pres zuby jako kdyby ste meli spojku jen trochu seslapnutou?Neudela to pokazde,ale vetsinou to dela kdyz je studena,ale i za tepla nekdy .Snad to chapate
toto robia všetky "Ople" ... robila mi to nexia, druhá nexia, espero, aj corsa to robí, matkyná vectra to robí, moja ex-vectra combi to robila.... niekedy proste stačí stlačiť spojku 2x alebo sekundu/dve počkať a nepôjde to cez zúúúbky
Radim s citom, ak citim, ze to chce ist cez zuby, tak vytlacim spojku este raz a uz to ide pekne zaradit.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
včera mi prdla H11 v mlhovce. maj tam být h8. tak se k nim zase vrátím. ale chtěl bych nějaké lepší a né obyč. třeba v kelly maj H8 cool blue intense ale skoro 1200,- ufff. nevíte o nějakém obchodě kde by byly levnější? no 55w H11 v night brakeru mi tam vydrželi 2 roky a 9 měsíců a to je používám docela často. jen jak se mi odpálila tak to zanechalo matný flíček na parabolce. žárovka byla úplně černá. jinak ta druhá je jak nová a parabolka taky v pohodě.
H8 - 35W
H11 - 55W
když nikdo proti nejede používám je v noci na přisvěcování na zvěř s H11 NB PLUS luxus, to jsem viděl daleko do polí no a dnes s obyč. H8 jen tak lehce do škarpy
H8 - 35W
H11 - 55W
když nikdo proti nejede používám je v noci na přisvěcování na zvěř s H11 NB PLUS luxus, to jsem viděl daleko do polí no a dnes s obyč. H8 jen tak lehce do škarpy