Tak už mám palubní počítač KEL v Nubiře...
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
no dneska jsem jezdil po Brně za 8,1L/100km.....jedno oko na palubaku a lehka noha na plynu....taky to de ale nebavi me to...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem jel s firemním Lanosem 1.5 8V LPG Ova - Pha - Ova. Vysál přes 10litrů LPG na 100km .
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, to mas super Krtku!!Krtek píše:Tak to můžu bejt se svejma 8,5L docela rád.
Ja se taky dostanu na 8,0 ale to musim jezdit jen dlouhy, na kratky nikdy ale i tak spokojenost.
Krtku, koukal si na tu diskusi ohledne meho sviticiho Checku? Ty jezdis na plyn stale? nebo to nejak stridas? zapoj se se svejma zkusenostma
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mas ho uz spravne nakalibrovany? Poslali Ti ho dobierkou? Ja xcem taky isty ako mam ja v Nessie aj ako mas Ty teraz pre otca do Leganzy. Posle mi ho aj do SR? Dodaci termin? Ako si platil?Peca píše:no dneska jsem jezdil po Brně za 8,1L/100km.....jedno oko na palubaku a lehka noha na plynu....taky to de ale nebavi me to...
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
jezdim na plyn furt. Prakticky celejch těch 45 tis km mam zaplej benzostart.
Mně se rozsvítil engine check asi jednou tak na minutu až dvě. bylo to snad někdy v 2-5 měsíci, co jsem měl auto. Když to nezhasínalo tak jsem zastavil a čekal co bude po dalšim startu. Radši jsem počkal asi čtvrt hodiny a nic. prostě nastartovalo to a od tý doby jsem check rozsvícenej neviděl. Asi nějaká souhra paliva, počasí a nálady auta.
Mně se rozsvítil engine check asi jednou tak na minutu až dvě. bylo to snad někdy v 2-5 měsíci, co jsem měl auto. Když to nezhasínalo tak jsem zastavil a čekal co bude po dalšim startu. Radši jsem počkal asi čtvrt hodiny a nic. prostě nastartovalo to a od tý doby jsem check rozsvícenej neviděl. Asi nějaká souhra paliva, počasí a nálady auta.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
jj nakalibrovany uz mamRadoslav Hološka píše:Mas ho uz spravne nakalibrovany? Poslali Ti ho dobierkou? Ja xcem taky isty ako mam ja v Nessie aj ako mas Ty teraz pre otca do Leganzy. Posle mi ho aj do SR? Dodaci termin? Ako si platil?Peca píše:no dneska jsem jezdil po Brně za 8,1L/100km.....jedno oko na palubaku a lehka noha na plynu....taky to de ale nebavi me to...
poslal mi ho postou.....ja jsem mu poslal prachy slozenkou postou
Zaslani do ČR nebo do SR by melo vyjit na stejno
dodaci doba cca 3 dny
no problem
PECA
Tak spotřeba by mě opravdu taky moc zajímala mám Nubiru I, 1.6 z roku 1998 a moc by mě zajímalo za kolik že to mám, nevíte kolik mám litrů benzínu v autě když mám ukazovatel přesně v půlce ? Vím že každý měřák ukazuje jinak. Neumíte někdo poradit ?PavelZ píše:To je asi normalni, je to prestavbou. Taky mam s Nubirou 1.6 kombi mensi spotrebu LPG nez sem mel pred tim s Lanosem 1.5 HB5.Krtek píše:Tak to můžu bejt se svejma 8,5L docela rád.
Ale kdyz se na dalnici s Lanosem poradne specha neni problem se dostat na spotrebu kolem 13l LPG/100km .
A další nevíte jak přenastavit otáčky ? Servisák neví, nechce se mi v tom vrtat , dokázal bych to sám ?
Pavel má pravdu, moc se tím měřákem nezabývej.Ale když ho mám na první čárce tankuju tak 40 lt. Zkoušel jsem jestli funguje "hladový oko" ale to musíš jet s ručičkou na doraze tak 30-50 km a pak se začne teprve pomalu rozsvěcovat. V tom případě jsem vzal asi 58 lt. (teda dost sem se opotil) takže tam cca 5 lt. ještě bylo
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502