Kolik km zvládne Mates ?

Moderátor: Blue Lanos

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo jo to nechte koňovi.To sem nepatří.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Reklama

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

OK, jen mi nepřišla rozumná ta poznámka od Krtka, ale to je OT, nechme to plavat..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
jakub

Příspěvek od jakub »

shaman píše:krtek: S tim ODS a bída na nás jsi to snad nemohl myslet vážně...?? Já myslím že platit méně na daních znamená dostat více zaplaceno, ať už podnikáš, či pracuješ... Nebo jsi mezi nyní spokojenou skupinou státních úředníků, či na sociální podpoře??
predne rikam, ze v ramci parlamentnich stran jsem ateista, ale k teto poznamce snad jen tolik, ze jsem zvedav (jakoze bych byl rad aby to vyslo), jak to nakonec dopadne, imho totiz je todle opravdu silnej kec a proc to zatim neudelali nikde jinde. Takhle to bude dalsi ceskej pokus.

Dostat vice zaplaceno? Ehm, dobre no, teoreticky pravda, ale teoreticky funguje spousta veci ...
shaman píše:Nebo jsi mezi nyní spokojenou skupinou státních úředníků, či na sociální podpoře??
nesouvisi s rovnou dani, byli tady a budou ...
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

palix: potešíš, už se Matesa nebojim :D
shaman: jsem naprosto normálně pracující a hlavně už asi 5 let s vládou ČSSD spokojenej člověk. Předchozí poznámku jsem myslel NAPROSTO VÁŽNĚ, děsim se modrýho zvěrstva. Tim končim OT, kdyžtak ,ůžu nadhodit muj soukromej politickej názor do nezávislýho trejdu.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Krtek:
nic proti tobě,ale s politikou musíš na jiné fórum.Nech modrý ptáky na pokoji,socani se moc také nevyznamenávají.Ve všech stranách je to stejné,kdo je u moci, tak hrabe.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně Matizka se bát nemusíš viděl sem dva co měli přes 300 000 a jeden podle tvrzení majitele přes 500 000 ale tam byl měněnej tacho takže já viděl "jen" 230 000 ale staršně záleží jak se k němu choval původní majitel dneska sme v inzerátu četli matiz rv. 00 SE najeto 35 000 za cenu 105 000 to si myslím že není špatný a je to skoro nový auto kterýho se nemusíš bát ;)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“