Poradíte s koupí Nubiry?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
Poradíte s koupí Nubiry?
Mám možnost koupit krátkou Nubiru r.v. 1998, do provozu 2000, pouze základní výbava (bez ABS a klima), LPG, najeto 240.000 km - servisní knížka, ťuknutý přední nárazník a blatník . Je to od taxíkáře , chce za ní 65.000 Kč . Je problém v kilometrech? Petrm a Matrix jí znají ze servisu. Bylo by to druhá Nubira do rodiny pro manželku, sám mám Nubiru II wagon, LPG, r.v. 2000, naj. 115.000 km. Dík za vaše názory. Petr
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
no, cena je relativně dobrá, ale kilometrů je už dost a navíc od taxikáře bych auto nekoupil ani kdyby mělo najeto 50tisíc.... ten motor musel dostat pořádnou nakládačku i přes to , že je tam plyn. Za rok bys to stejně chtěl asi prodat a to by bylo prodělečný. Nacpal bys fůru peněz do oprav. Já bych do toho nešel...
... přeju dobrou volbu
... přeju dobrou volbu
Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
Škoda Octavia Super, r.v. 1961
no to ani nevim že je tam tolik natočíno.ale je pravda že jezdí ted k nam a s autem problem není.A go motoru se taky udělat da.ted už to umíme i na poprve.Navíc p.schwott už jednu go dělal.na te jeho nubi.Ale mam totiž dojem že to auto (taxi)je automat a těch moc není.Viděl jsem 2.ale asi to vyjde přeci jen draho.Tech km je hodně.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil