Nexia - zapalovaci kabely
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia - zapalovaci kabely
Tak se pochlubte, jaky mate zapalovaci kabely?
Ja je ted kupoval, neb davam i novy svicky, tak jsem radsi dal i novy kabely. Videl jsem jedny na www.autokelly.cz kde staly skoro 1100,- ale pak jsem kouknul na www.autodilykrc.cz kde je meli za 350,- tak jsem nevahal a objednal ty levnejsi. Myslite ze v tom je nejaky rozdil???
Jsou z TESLA BLATNA - T440B - silikonove, prijemne na omak
Ja je ted kupoval, neb davam i novy svicky, tak jsem radsi dal i novy kabely. Videl jsem jedny na www.autokelly.cz kde staly skoro 1100,- ale pak jsem kouknul na www.autodilykrc.cz kde je meli za 350,- tak jsem nevahal a objednal ty levnejsi. Myslite ze v tom je nejaky rozdil???
Jsou z TESLA BLATNA - T440B - silikonove, prijemne na omak
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ja uz je mam asi treti, precejen radsi preventivne vymenim a nebudu se muset bat ze se mi to nekde vysype
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak nam to nenutHabron píše:Kabely dělaj v Blatné výborný, horší už je to s cívkama , ale to s autama nesouvisí.
Jen skoda ze v ty Blatny nedelaj i barevny kabely na prani. No sice jen cerveny ,co vim, ale treba zeleny by se mi libily
- Blue Lanos
Ja mam taky tak ako mrk este origo kable ale nevidim dovod preboha preco by som ich mal menit ? Funguju super a ako sa mi ma prejavat zly kabel ha?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
no diky velke teplote v motorovem prostoru je dobre je obcas vymenit. ale ty mas jen 60000,- ja je poprve menil nekdy pri 75 a ted uz mam skoro 100Blue Lanos píše:Ja mam taky tak ako mrk este origo kable ale nevidim dovod preboha preco by som ich mal menit ? Funguju super a ako sa mi ma prejavat zly kabel ha?
Tak uz jsem to dnes vymenil, kabely, svicky + KORKOVE tesneni pod vikem ventilu, ale jedna svicka nejak nedrzela v zavitu a po nastartovani vyletela z diry
Nastesti jsme to delali u kamose na dilne a jeho spolupracovnik rika, ze to jeste dnes opravi, no to sem zvedav.
Museli mi strhnout zavit kdyz mi menili tesneni pod hlavou - v jinem servisu....
Co si clovek neudela sam to nema
Nastesti jsme to delali u kamose na dilne a jeho spolupracovnik rika, ze to jeste dnes opravi, no to sem zvedav.
Museli mi strhnout zavit kdyz mi menili tesneni pod hlavou - v jinem servisu....
Co si clovek neudela sam to nema
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Az mi pojedou vsechny 4 svicky, tak poreferujuMarrra píše:Pravě jsem objednal kabely z Autodíly Krč - cena výborná, tak čekám kdy dojdou, ať je můžu zkusit