Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: Spotřeba
Joooo, to jste mě teda přímo nas.... !!!!! Já ujedu na nádrž asi 550 - 580km. Teď jsem si to počítal a vyšla mi spotřeba dle dotankování a ujetých km 8,9litrů. Palubák se ani nehne a pořád ukazuje 8,3. Mám odsledováno, že při natankování mám dojezd v km asi o 100 km vyšší, než jsou potom skutečné ujeté km. Je to žrout jako prase. Ale dělá to ten městskej provoz. Stačí mi jednou vyjet na delší trasu a mám rozdíl ve spotřebě cca 3/4 litru. Škoda jen že ten rozdíl je v rozmezí 9,5 max - 8,8 min .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
to VIP: klid chlape, jsme na tom podobně, se podívej na můj průměr
tomask píše:700 km bys měla určitě najet. Já běžně najedu 700 km na nádrž, jednou mi dokonce ukazovalo dojezd 767 km a 780 km.
no to mám ale fakt až od tankování u OMV, jinak když jsem tankovala v Dušníkách, ten levnější, tak jsem nejvíc najela 600km, jak to má VIP. Leoší tankování je fakt znát. Ale asi tak čato nezatavuju a necourám ve městě, když jo, tak mi to taky naskakuje ) ale je to milé překvapení
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
VIP píše:Joooo, to jste mě teda přímo nas.... !!!!! Já ujedu na nádrž asi 550 - 580km. Teď jsem si to počítal a vyšla mi spotřeba dle dotankování a ujetých km 8,9litrů. Palubák se ani nehne a pořád ukazuje 8,3. Mám odsledováno, že při natankování mám dojezd v km asi o 100 km vyšší, než jsou potom skutečné ujeté km. Je to žrout jako prase. Ale dělá to ten městskej provoz. Stačí mi jednou vyjet na delší trasu a mám rozdíl ve spotřebě cca 3/4 litru. Škoda jen že ten rozdíl je v rozmezí 9,5 max - 8,8 min .
Já to tak měla, když jsem tankovala u těch levných benzínek, takže fakt na tom něco bude. Omv je Omv, ale taky je fakt, že asi tolik necourám po městě, jak kdy a když jo, tak je to taky znát, to naskakuje taky, ale teď už to není přes 8lt, tak mě to tolik netrápí. Další den se to pak zase srovná. A netůruju to v křižovatkách, nedělám rychlé rozjezdy, když není třeba.....tak nějak rozumně, asi jako každý normální průměrný důchodce
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Ahojte,
boli sme s detickami na vylete(maju prazdniny) , pobyt na Liptove plus vylet do Bojnic . Pred cestou som vynuloval PC a po navrate ukazoval spotrebu 6,6. Este zimne gumy,v prevaznej miere dodrziavanie rychlostnych limitov,celkom fajn .Inak ak jazdim len cisto po meste tak tiez ukazuje do tych 9 litrov...ale do prace mam cca 3 km....trosku zapcha,semafory a hned to stupa...
boli sme s detickami na vylete(maju prazdniny) , pobyt na Liptove plus vylet do Bojnic . Pred cestou som vynuloval PC a po navrate ukazoval spotrebu 6,6. Este zimne gumy,v prevaznej miere dodrziavanie rychlostnych limitov,celkom fajn .Inak ak jazdim len cisto po meste tak tiez ukazuje do tych 9 litrov...ale do prace mam cca 3 km....trosku zapcha,semafory a hned to stupa...
Zdravim po dlhej dobe, prispejem aspon spotrebou kedze nic s autom neni, nemam s nim ziadne starosti, paradicka. Minule som isiel s rodinkou z BA do Kotrcinej lucky(pri Ziline) a spat, po dialnici 140lm/h na tempomat prevazne. Bola plynula premavka. V BA som checkol vynimocne len tak priemerku lebo som ju nuloval a kukal som jak puk, bolo tam 5,3. Historicky asi najlepsia spotreba aka sa mi podarila...
Teraz uz po meste sa mi to vratilo na 6,5 a ked mi zacne vypalovat, skoncime zas niekde okolo 7-7,3
Teraz uz po meste sa mi to vratilo na 6,5 a ked mi zacne vypalovat, skoncime zas niekde okolo 7-7,3
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tato za 10 000 km to nenuloval vcera som mu pozeral 5.6 tam ma.
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Caute som cerstvym majitelom cruza a chcem sa spytat tych co maju 2.0 vcdi 163k ci mate system auto stop myslim si ze start stom system asi nemam........ja som sa docital v manualy ze by to malo byt..stale ale manual studujem... tak budem musiet vyskusat...dik moc
Já mám na plnou nádrž dle palubního 800 km...
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
ty taky honzo, jo? No tak ty toho taky hodně nalítáš, já ne....jsem teď natankovala MM95, uvidíme, který bude lepší zda MM95 nebo MM100, aditiva jsou v obou, oba šetří auto a snižují spotřebu...a dojezd mi to ukazuje 780-790, ale v sobotu jsem to půjčovala Davčovi, jeli jsme do Prahe....tak to si chudák ševík dal.....hned mi tam naskočila vyšší spotřeba 7,6 - zatím se drží, mrška....a ne a ne dolů...no uvidíme.....ale pořád se na to kouká líp, než na těch 8,5 )
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Hojte mám nalítano 29 tis, před tisíci km sem nuloval počítadlo km,a do teď mi ukazuje 6,6.Kdyby to tak bylo pořád bylo by to gut
Chevrolet cruze 1.6LT+ 91kw 2012 LPG
70% město 55km/h, 30% mimo 110km/h, průměrná spotřeba se mi zastavila na 8,9l.
Cruze 1.8 16v 104kw
Cruze 1.8 16v 104kw
Po cca 12 tis. km mám průměr 8,5 l / 100 km (převážně městský provoz a nejbližší okolí)
To teda nechápu, kde a jakým stylem jezdíš, že máš tak brutálně nízkou spotřebu .Cheboyss píše:Hojte mám nalítano 29 tis, před tisíci km sem nuloval počítadlo km,a do teď mi ukazuje 6,6.Kdyby to tak bylo pořád bylo by to gut
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Celou dobu sem měl 7,3 teď sem se přestěhoval,jezdím 35 km do háku a na zpět.Mám to tak 20%město 80 mimo a šlo to dolu.Teď ve středu jdu na přestavbu lpg tak sem zvědav jak to bude pak.
Chevrolet cruze 1.6LT+ 91kw 2012 LPG