Jirikac's Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Jirikac's Cruze
Taky možnost tak dnes jsem koukal na cpost zásilka už je doma, tak jsem zvědav, jak dorazím z práce
- Reklama
Jsem taky zvědavý, jako kdybych měl na poště zásilku i já
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Ploutev dorazila, tak dvám fotky jak vypadá. Montovat budu po víkendu asi.
Jaký má rozměry? Připadá mi taková vysoká nebo to jen ta fotka zkresluje?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
dnes sem ji viděl na živo, v ruce vypadá vysoká, ale na autě je to super
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Rozměry :
Délka 16cm, výška 6,5 cm a šířka 7,5 cm
Délka 16cm, výška 6,5 cm a šířka 7,5 cm
Pak hoď info, jestli to vůbec hraje a jak dobře.
Jinak to vypadá
Jinak to vypadá
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Jasně, není problém, jen nemám garáž a venku není moc příznivé počasí.
Nevím, kdybych nalepil tu 3M pásku na studenou cca. 5-6 °C střechu, zda by se pak neodlepila časem.
Jinak jsem zkoušel dát novou anténu vedle staré a vypadá to dobře i odstín sedí. Zkusím, ještě před přilepení namontovat ploutev ať zkusím jak hraje, abych to nezjistil až když bude přilepená
Nevím, kdybych nalepil tu 3M pásku na studenou cca. 5-6 °C střechu, zda by se pak neodlepila časem.
Jinak jsem zkoušel dát novou anténu vedle staré a vypadá to dobře i odstín sedí. Zkusím, ještě před přilepení namontovat ploutev ať zkusím jak hraje, abych to nezjistil až když bude přilepená
- Scorpion.11
Já jsem si myslel, že je to těsnění, že to budeš vrtat přes střechu a šrouby připevňovat?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak jsem to myslel Připojit na zkoušku před lepením.jirikac píše:Jasně, není problém, jen nemám garáž a venku není moc příznivé počasí.
Zima na to docela je. Jedině jet na nákup do obchoďáku s garážema, chvíli to tam nechat, pak očistit a nalepit.
Tak jsem včera anténu přidělal na auto, fotky dodám asi dneska, jak se vrátím z práce. Na první pohled se mi zdála docela dost vysoká a robustní. Ale dá se to, případně jestli existuje i menší velikost, tak případné zájemce o tuto anténu, doporučuji vzít možná tu menší.
Co se týče signálu, tak je +- stejná jako s originál prutem.
3M páska drží dobře, jen se musí přidržet cca. 1 minutku pevně na střeše a tlačit na ní, jelikož jsem na ní ze začátku málo zatlačil a moc nedržela, po cca. 5 km jsem to zkontroloval a znova přitlačil. I ranní mráz cca. - 5 °C vydržela a neodlepuje se.
Co se týče signálu, tak je +- stejná jako s originál prutem.
3M páska drží dobře, jen se musí přidržet cca. 1 minutku pevně na střeše a tlačit na ní, jelikož jsem na ní ze začátku málo zatlačil a moc nedržela, po cca. 5 km jsem to zkontroloval a znova přitlačil. I ranní mráz cca. - 5 °C vydržela a neodlepuje se.
Origo anténa, teda aspoň u mě, hrála i v Praze katastrofálně .. Na foto jsem moc zvědavý, už jsem jí málem objednal, ale vypadá dost obrovsky, proto mě to zajímá na pořádný kářejirikac píše:Tak jsem včera...
Přijímací čast tuneru anténa nenahradí, to je moje zkušenost.
Vás baví poslouchat ty věčný reklamy ještě že anténu nemám
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
To jsem taky zvědavej na foto. Já vám říkal, že se mi zdá vysoká. Je fakt, že u Cruze mi rádio chytalo signál hůř než u Feldy. I ten prut byl vopruz.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier